reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Hej.
Jeszcze raz dzięki dziewczyny za gratulacje :-)
Fotki wkleję tylko muszę pozmniejszać. Musze sie dziś uwinąć bo jutro tata do pracy wiec pewnie będę miała mniej czasu.
Jolik super chłopczyk z Tymusia i te oczy... piękne po prostu :-)
Syla Fajny miałaś wyjazd :-) z atrakcjami. A za Oskara trzymam kciuki żeby było lepiej na obozie i żeby znalazł fajnych kolegów. Zobaczysz będzie ok. A Ty sie nie zamartwiaj bo to nie ty źle wychowujesz dzieci - super mama przecież jesteś. :tak:
Magda Ty jeszcze 2w1 jak widzę trzymaj się kobieto. :-) A Weronikę urodziłaś w terminie czy po? O mnie już w szpitalu mówili że terminowa dziewczyna jestem pobo jedno i drugie dzień terminie;-)
Dobra muszę lecieć bo synio sie odzywa.
Pa

reklama
Witajcie!!!
Posiew robiłam ale wynik bedzie w kartotece jak pójde do lekarza a wizyte mam w środę na 14,00.Jak tylko wrócę dam wam zaraz znać cio powiedział lekarz i jakie były wyniki.Rano idziemy jeszcze na pobranie krwi, więc bedzie dokładny obraz wszystkiego.POZDRAWIAM!!!

Doxa, zamówiłam od razu z tej samej firmy (nail tek) olejek do paznokci i skórek.

Ja ostatnio strasznie się nerwowa zrobiłam i je obskubuję i póxniej mam ranki (zadziorki) więc chciałam jakiś zmiękczający. a to że przeciwgrzybiczy przy okazji (innych nie było) to i nie szkodzi...
dobrze zrobiłam?

Kasiek74, ależ Ci fajnie!!!!! Musisz kiedyś koniecznie zabrać chłopców i Nadusię i przyjechać do mnie w weekend. Nasi chłopcy się pobawią, dziewczynki również a my sobie pogadamy. :tak: bo coś mi się wydaje, że nasze spotkanie (wspólne) ciężko będzie zorganizować. Dla Was lepiej w tygodniu a ja w tygodniu odpadam.

Tusiekn, no jak mąż miał urlop to Ty również, przecież jasne;-)na Twoim stanowisku pracy przecież też musisz odetchnąć, prawda.;-)

Kasia74 jak tam obozowiczka dziś się czuje? Lepiej już?

Luszka, ale Ci zazdroszczę dzidziunia!!!!!!!! Świetni że się zdecydowaliście na taką małą różnicę wieku. Jednak chyba tak lepiej! U mnie jest za duża. U Kasi to ok bo między chłopcami mała różnica, więc razem się bawili i bawią a Nadusia to teraz pociecha. U mnie za duża, za duża....:no:

w moje dziecko wstapil diabel!!!

drze sie, biega, obija o meble, szarpie wszystko, rzuca czym popadnie, wywala przez balkon... i tak od kiedy wrocilismy z Kamilem do domu... cos okropnego...
teraz wyszli na dwor, mam nadzieje, ze jak sie wylata to mu przejdzie...
...ja mam juz dzis po uszy... w pracy wszystko na wczoraj, dalszy ciag uzerania sie UPS bo oczywiscie nikt sie nie pojawil z przesylka... chyba wieczor zakoncze piwem w domu, bo na kino juz nie mam sily...

ale się rozpisałyście od wczoraj nadrabiałam całe 7 stron.
Syla dzięki za gratulacje, a jak dzis Oskar - z mojego pedagogicznego doswiadczenia ( jako opiekuna na obozie) wiem , ze najgorsze co moze być to komórka w rękach dziecka. Wszystko jest ok - zabawa świetna do czasu kiedy nie zadzwoni mama albo jest chwila relaksu, czy sprzeczki z kolegą - wtedy lament do słuchawki, jak to żle i nie dobrze. A po chwili tel. odłożony i dalej swietna zabawa. :tak:

Teddy doby pomysł z tymi paznokciami na żel zeby nie obgryzac - przemyślę sprawe , bo mam z ytm problem. :zawstydzona/y:

zmykam dziewczyny do jutra - tak około 13 bo dzis małżon wchodzi na kompa

Wróxciłam, bosko mi, uwielbiam ABT, jak slowo daję choć chwilę po nim nie mam ochoty na nic.
A jednak, wlazłam do zary, kupiłam Natalce sweter, spodnie i skarpetki, przyjechałam, dobrze mi, oj, jak dobrze :-)

reklama
Magdusiek, widzę że jesteś w formie!:-) i zakupy nawet zrobione;-)

Syla, czuję się zaproszona!:-)

Kasia
, trzymam kciuki za wyniki

Vertigo, ja mam jeszcze Twoje ząbki, jeśli wyrazisz zgodę mogę Syli przesłać.

Teddy, a cóż tak rozzłościło Krystiana?:szok:

Do góry