reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Doxa, czy sie nie zdazylo to sie dowiesz przy badaniu krwi... ja mowie 'zdarzylo' w sensie HBS, HCV, HIV itp.
tusiekn, mydlisz! ;-) do tipsa, zelu, akrylu paznokcie sie skraca. zel robi sie albo na tipsie albo na formie (mialam i to i to- na tipsie sie wykruszaly; z forma sporo zabawy, ale warto). potem jak odrasta naturalna plytka to sztuczny paznokiec zostaje w koncu na naturalnej.
tusiekn, mydlisz! ;-) do tipsa, zelu, akrylu paznokcie sie skraca. zel robi sie albo na tipsie albo na formie (mialam i to i to- na tipsie sie wykruszaly; z forma sporo zabawy, ale warto). potem jak odrasta naturalna plytka to sztuczny paznokiec zostaje w koncu na naturalnej.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Mnie pani robiła na szablonie, zn przedłużała mój paznokieć akrylem, bez tipsa pod spodem i innych takich.
Ja robiłam, bo miałam swoje b. krótkie, a niedawno faktycznie, wahałam się czy ładnie pomalować swoje cz akryl i pani uznała, ze paznokcie tak mi sie poprawiły, że skzoda ich mazać akrylem. btw, dzięki Doxa ;-)
Ja robiłam, bo miałam swoje b. krótkie, a niedawno faktycznie, wahałam się czy ładnie pomalować swoje cz akryl i pani uznała, ze paznokcie tak mi sie poprawiły, że skzoda ich mazać akrylem. btw, dzięki Doxa ;-)
Vertigo
Październikowa Mama 2005
ja mam teraz zelowe na szablonie i sa swietne!
na tipsie sie kruszyly- a to zel, a to tips. i w efekcie zamiast uzupelniania bylo znowy zakladanie, bo przy pilowaniu wszystkie tipsy zeszly. takze polecam zel na formie, chociaz bywa, ze drozszy i troche dluzej trwa.
na tipsie sie kruszyly- a to zel, a to tips. i w efekcie zamiast uzupelniania bylo znowy zakladanie, bo przy pilowaniu wszystkie tipsy zeszly. takze polecam zel na formie, chociaz bywa, ze drozszy i troche dluzej trwa.
Witam!
Doxa, napisz nazwę tej odżywki do paznokci proszę ja mam swoje , długie , z francuskim, ale to dlatego, że wakacje i mam na to czas. Pójdę do pracy i znów poprzycinam na krótko, albo zdecuduje na żele- tylko trochę żal swojej płytki paznokciowej.
Magda 25 a Ty jeszcze jesteś Jajko z niespodzianką
Doxa, napisz nazwę tej odżywki do paznokci proszę ja mam swoje , długie , z francuskim, ale to dlatego, że wakacje i mam na to czas. Pójdę do pracy i znów poprzycinam na krótko, albo zdecuduje na żele- tylko trochę żal swojej płytki paznokciowej.
Magda 25 a Ty jeszcze jesteś Jajko z niespodzianką
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Kasiu, w zastępstwie Doxy powiem - to się nazywa nailtek. i jest super! Na allegro jest taki sprzedawca, oczywiście nie pamiętam który i ma ja w sensownej cenie, bo z tego co mi mowiła Doxa to w salonach i 100 kosztuje.
Doxa
Fanka BB :)
NailTek to producent, odżywka do rozdwajających się paznokci to Formula II tutaj macie link do oficjalnego dystrybutora na Polskę: NAIL TEK FORMUŁA II - NailTek Polska WYSYŁKA 0 (219076447) - Aukcje internetowe Allegro Cena jest naprawdę atrakcyjna!
Vertigo nie pytałaś, myślałam że nie jesteś zainteresowana!
reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
bo nie bylam... ale mi przzeszlo ;-)