reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
a co tu taka cisza nastała?

czy ktoś lubi zapach kaponu? bo mnie ten smród wygania właśnie z pracy... :no::-(

poszukuje chetnych do pomocy w wysadzeniu siedziby UPS, doswiadczenie w podobnych sprawach mile widziene!!!

Ja w ogóle nie mam doświadczenia w wysadzaniu., Natalia sama sie wysadza ;-)

Dialog dzisiejszego wieczoru u mnie w domu
-ojej, nei chce mi się jej tak od razu po przyjsciu do domu kąpac.
-to wracaj wcześneij.
No ręce opadają....

wtorek
21.50 - dzwoni pan czy moze przyjechac z przesylaka - oczywiscie ze nie moze, bo pod tamtym adresem nikogo nie mam wiec zostal umowiony na dzis 9-18

dzis
8.00 - Kamil dzwoni do pana potwierdzic, pan niezadowolony, ze go ktos z lozka zerwal i ze nie on w tych godzinach wozi
9-19.30 - warujemy pod wskazanym adresem, nikt sie z przesylaka nie pojawia
20.10 - dzwoni pan i kaze sobie samemu odebrac przesylake w siedzibie (piekarnik - koszt przesylki 56 zl), lub ze przyjedzie o 22... (rozmowa w tonie "tu jest kiosk, ja tu mieso mam")

jutro
21-22 - bedziemy czekac na pana, jak sie nie zjawi (co jest dosc pewne) to ja w sobote ja popsuje kilku osobom humor w UPS...

....o, i tyle

Ja miałąm podobne doświadczenia ale z firmą opek.... kapitalni.... i jeszcze zostawiali sobie adnotacje, ze awizo było... taak, pięć, osiem i dziesiąte malutkie :-)

reklama
no to mnie pan telefonicznie poinformowal, ze zapisuje na przesylce, ze w wyznaczonych godzinach nikt nie odebral... niby zgodnie z prawda... :-)

Do góry