reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Vertigo, to bylo jeszcze przed ciaza, normalnie w osiedlowym malym butiku... za jakies 300-z kawalkiem... dzis juz butiku nie ma... :-)

a no troche prawdy w tym jest... brakuje mi maluch sklepikow, gdzie mozna bylo dostac pojedyncze egzamplarze eleganckich ubran, szyte przez prywatnych krawcow, albo male firemki...

a ja bym poszła na wesele... ale jakoś się nikomu w rodzinie nie spieszy... zastó jakiś! a znajomi na wyspach o i tyle!

przypomniało mi się...
wczoraj bylismy z mężem w Orange (po telefon z numerem dla mnie), chcielismy zapytać o konretkny telefon w konkretnym abonamecie, cene itd. Pan za każdym naszym pytaniem powtarzał: "ale tak jak juz wspomniałem, trezba by sobie usiąść i prezanalizować fertę..." PO 10 minutach konwersacji poddalismy się! Jak boga! Hemoroidów by się człowiek nabawił! A mnie się siedzieć nie chciało...

Ja w tym miesiącu się wybieram do pani Hani. Bo juz nie mogę....
Na wesela kolejne idę w tej samej keicce, w której byłam ostatnio, znalałzam w szafie sprzed kilku lat, fajna jest, elegancka i na dodatek dobra na wesele w towarzystwie córki :-) I chyba jeszcze na premierę się w niej wybiorę, bo akurat taka skromna jest.

u mnie w rodzinie w lipcu bylo wesele- kuzyna, ale pojechalismy tylko na slub. natsepne wesele w rodzinie jak kuzynow dzieci podorastaja (wiekszosc kuzynow mam po czterdziestce).

a to to znajomych. Kuby kolega ze studiow sie wreszcie ;-) zeni...

Teddy, one sa, ale poukrywane w nietypowych miejsvach. A najłatwiej pojść do centrum handlowego jednego czy drugiego,a tam niestety wszystko to samo i długie serie.
Chociaz przyznam, ze ja odpuściłam ostatnio, i tak chodze głównie w bojówkach :-)

reklama
Do góry