reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witajcie!
Ale dobre wieści z rana! Luszka uwinęłaś się migiem i tak szybko ze szpitala wróciliście. A rodziłaś z mężem? jak Natalka zniosła rozstanie z Tobą?

U nas dzisiaj nocka super, Oli nie przywędrował do naszego łóżka i spał smacznie do 8 rano!!! Co ostatnio jest ewenementem, nie dość że regularnie nad ranem do nas przychodzi, to i budzi się 6:30-7 rano.

Teddy no teraz to już powinni dostarczyć!

reklama
to teraz się witam,

Luszka napisz coś więcej jak znajdziesz chwilkę. Super wieści!
Teddy agentka z Ciebie... Ja wczoraj dostałam pościel, na czas, bo zamówiłam pościel siostrez na wczorajsza rocznice ślubu. Dosżła na czas, tyle że mój mąż zapomniał mi ja przywieść z naszego domu. I tak dostanie dziś w końcu. A tak sie spiszyłam,a sprzedawca... :-p

my po udanym superanckim wczorajszym spotkanku z koleżanką i jej synkiem 4 dni młodszym od Zuzi. Dzis ciąg dalszy ale w większym gronie. Juz sie nie mogę doczekać. :-)

Teddy ja mam już płytki w kuchni na ścianie (już nie w pudełkach) :-) :tak: myslę, że jeszcze z tydzień czy półtora i przywiozą kuchnię. :-)

Mala... pokazesz???
u mnie wczoraj byl majster - obejrzal, pochwalil sie wiedza mi zbedna (chyba wszyscy faceci mowia w pracy wiecej niz kogokolwiek interesuje), ma policzyc i przeslac kosztorys... juz sie boje... ;-)

u nas dzisiaj Weronika tez wylądowała skoro świt w naszym łóżku, myślałam że jeszcze przyśnie, więc ją do siebie przytuliłam i prawnie już usypiała, ale braciszek się uaktywnił i mnie i ją porządnie przykopał. moje dziecko krzyknęło Duduś! no i po ptakach ze spaniem... :-)

luszka, GRATULACJE!

n025.gif

reklama
Do góry