reklama
Doxa
Fanka BB :)
Vertigo na pewno lepiej jakbyś miała sukienkę, zależy też w co inni goście się ubiorą, ale jeśli do takich spodni nałożysz jakąś "balową" bluzkę to mogłoby przejść. A jakby spodnie miały jakieś srebne/złote nitki, to już całkiem byłoby ok.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Doxa, no wlasnie wydalam na to, o czym Kamil nie powinien wiedziec... na bielizne... ;-)
predzej czy pozniej i tak podejrzy ;-)
Vertigo no nie wiem, w takiej sytuacji to ja bym jednak zainwestowala w kiecke... no ale to ja...
no ja niestety tez. tylko, ze NIC nie ma (na moj rozmiar gornej bielizny ;-))... albo kosztuje 10mld
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Vertigo, a co Ty masz tam na tej gorze, ze nie pasuje???
E. w 46 zapina sie niekoniecznie... zalezy od producenta
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Vertigo - byłam ostatnio na weselach, niektórzy byli w spodniach i bardziej strojnych górach. Kwestia tegow czym się czujesz dobrze. Niektórzy byli też wg mnie całkiem codziennie ubrani, a częśc balowo wręcz. Pełna dowolność.
Teddy - to gdzie Ty bieliznę kupowałaś? matko, jak ja potrzebuję nowej bielizny, jak ja potrzebuję nowych rzeczy, o matko....
A moje dziecko dostało kalosze i kurtke przeciwdeszczową, po takim dniu,w ktorym lało niemiłosiernie i nie wyszła na spacer. I prawie oszalałam, Natalia musi mieć więcej wrażeń w ciągu dnia i musi się wyszaleć, więc wczoraj udały się z babcią w trakcie mojego fitnessu do sklepu, autobusem (pierwszy raz jechała zwykłym miejskim, w Davos nie licze, bo tam w ogóle autobnusy inne i wrażenia inne), jak wróciłam to myślałam, ze padnę jak zdawała relację i bilety z kieszonki wyciągałą.
Teddy - to gdzie Ty bieliznę kupowałaś? matko, jak ja potrzebuję nowej bielizny, jak ja potrzebuję nowych rzeczy, o matko....
A moje dziecko dostało kalosze i kurtke przeciwdeszczową, po takim dniu,w ktorym lało niemiłosiernie i nie wyszła na spacer. I prawie oszalałam, Natalia musi mieć więcej wrażeń w ciągu dnia i musi się wyszaleć, więc wczoraj udały się z babcią w trakcie mojego fitnessu do sklepu, autobusem (pierwszy raz jechała zwykłym miejskim, w Davos nie licze, bo tam w ogóle autobnusy inne i wrażenia inne), jak wróciłam to myślałam, ze padnę jak zdawała relację i bilety z kieszonki wyciągałą.
reklama
Teddy
Październikowa mać
magdusiek, ja kupuje bielizne przez internet, bo ja z tych pan z problemem J, a sklepy zwykle nie prowadza... ;-)
i kupuje w tych trzech sklepach:
www. melissa. com. pl
www. avocado. com. pl
www. bellissima. com. pl
(oczywiscie linki nie wchodza)
i kupuje w tych trzech sklepach:
www. melissa. com. pl
www. avocado. com. pl
www. bellissima. com. pl
(oczywiscie linki nie wchodza)