reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam... :-)

ja sie musze w koncu na tego Portiera wybrac, ale jakos wieczorami mnie w posciel ciagnie a nie do kina, moze pogoda nie sprzyjala...
...niestety musze isc sama, bo Kamil sie z Harrym nie zna...
byl juz ktos??? jak sie ma do poprzednich filmow???

wczoraj mi przyszedl zwrot podatku... i juz wyszedl, a Kamil nawet o tym nie wie... tez mi bosko.... ;-)

reklama
a ja wpadam się przywitać,
więc dzień dobry
i spsdam do roboty bo dzień mnie nie było i znów biurka nie widzę! :wściekła/y:
i niech mi ktoś powie że w wakacje nie ma co w szkole robić to za uszy wyszarpię! :tak:

Dzień dobry
Teddy, ja nie byłam, na chyba trzecim mocno się rozczarowałam, ale na tego pójdę, kiedyś, jak będe miała wolny wieczór. Póki co mam mnóstwo zaległości i nie bardzo mam je jak nadrobić, nawet po wczorajszym stretchingu chciałam zostac w kinie, ale zajęłam się rozmową z koleżanką itd i jakoś nie miałam póxniej nastroju na kino :-( Może w poniedzxiałek zostane sobie dłużej.

czesc!

@ daje mi sie we znaki- kosci bola bardziej niz zwykle :-(
w pracy na moim odcinku zastoj, wiec sie wynudze jak mops!

krawcowa mnie wczoraj wkurzyla! miala mi zwezic sukienke- proste zadanie- i tak przekombinowala, ze juz mam dosc tej sukienki i juz widze, ze ja wywale. a to przy piersiach odstawalo, po poprawca jeszcze gorzej, a to w biodrach... a na wesele za tydzien miala byc! tym sposobem nie mam co na siebie wlozyc. mozna isc na wesele w spodniach?

wiesz, mnie sie w ogole piata czesc najbardziej podobala, pamietam, ze czytalam ja niemalze jednym tchem, wiec po filmie tez sobie wiele obiecuje...
choc zgadzam sie, filmy rozczarowuja... moze nie tyle same filmy, co Harry...

Cukiereczku, zalezy czyje wesele... jak bliskiej osoby i wszyscy beda Cie dobrze znac, to nie bardzo... w przeciwnym razie nie widze problemu... :-)

Witajcie!
Pogoda piękna, więc na pewno będzie miły dzień :-)

Magdusiek zazdroszczę Ci finessu, ja obecnie muszę odpuścić :-(

Vertigo można, o ile są elegancjie z kantem itp.

reklama
Teddy, na tyle bliskiej, ze mloda para jedzie do slubu naszym samochodem, z szanownym malzonkiem w roli szofera...

Doxa, takich u mnie na morgi, ale czy to nie zbyt biurowo?

Do góry