reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

a co to za pustki?
aniu mysl poztywnie.Będzie dobrze! trzymam ogromne kciuki!
olcia witaj. gadaj jak było?! :tak:
Zuzia dziś mało się nie zaniosła w sklepie kiedy pani na kasie wzięła jej paróweczki do skanowania! Rozbeczała się jakby jej ktoś krzywdę robił!
Jutro wybieram się w delegacje do Kielc a przy okazji do OBI. a własciwie to chyba delegacja przy okazji. :-p ;-)
a ha no i Zuza poznała dzis nowa koleżankę z ulicy na której będziemy mieszkać, 16 lipca skończyla roczek. :-) Ciesze się że będzie miała tak blisko rówieśniczkę. :-)
magda no co ty śpisz?
to ja spadam
do męża...
dobanoc kochane

reklama
Mała, nie spałam, ale wyłączyłam kompa, już mi sie nie chciało.

A za to teraz mwóię dzień dobry. Moje dziekco obudziło się głodne, wiec jemy wczesne śniadanie ;-)

Magdusiek współczuję, a ja myślałam , że tylko Weronika tak wcześnie mi wstaje. Ostatnio ma dla mnie jednak litośc nie robi mi pobudek o 4 rano , z reguły koło 5:30 - 6:30. Przedwczoraj chyba nawet do ósmej pospałyśmy, bo koło 6 zjadła i poszła dalej spac.

Anna nie martw się , może ten lekarz przesadza, może jest wszystko w porządku. Mnie też przecież nastraszyli nieżle, że serduszko nie bije, że ciąża do usunięcia. Nie chciał w ogóle słuchac , że napewno est tydzień młodsza. I faktycznie jest , za chwilę będę rodzic, więc zobaczysz będzie wszystko dobrze.

witam... :-)

a mnie sie dzis wyjatkowo dobrze spalo... po raz pierwszy od dawna czulam, ze moglabym spac do jakiejs 9... ale niestety nic z tego... czemu takie cos nie zdarza sie w weekend... ;-)

Anna, ja nie wiem, moze Twoj lekarz chcial sie pochwalic umiejetnosciami wrozbiarskimi, ale nie powinien Ci mowic takich rzeczy bez usg... wspominalas, ze to dopiero 4 tydzien!!!
trzymaj sie dziewczyno, mysl pozytywnie i nie stresuj sie dopoki nie bedzie szansy na rzetelne zbadanie Cie...

a ja mam dosc sklepow internetowych... coraz wiecej sie tego porobilo, a jakosc uslug taka, ze az sie niedobrze robi...
pamietacie moje drzwi do prysznica??? do dzis ich nie mam, chociaz probowalam kupic w trzech sklepach!!!
podobne jazdy mam teraz ze sprzetami do kuchni... zeby nie to, ze mozna zaoszczedzic prawie tysiaka to dalabym sobie spokoj, a tak to sie woze drugi tydzien z pacanami!!!
ufff.... musialam sie wykrzyczec... ;-)

Witajcie!
Dzisiaj zapowiada się ładny dzień :-)

Anno trzymam kciuki za to żeby lekarz się pomylił - tak jak w przypadku Magdy25

Mała fajnie, że Zuzia ma koleżankę w nowym domu, a tak się martwiłaś brakiem dzieci w okolicy.

Magdusiek o rany! współczuję! Mam nadzieję, że Natalka w dzień odeśpi tę pobudkę!

Teddy no niestety sklepy internetowe mają to do siebie! Znając Ciebie poradzisz sobie nawet z takimi "pacanami"! A tysiąc to całkiem sporo!!!

witam rano - juz zrobiłam badania i czekam do piątku. Idę dziś z Mikołajkiem do lekarza bo znów nam płacze w nocy i krzyczy AAAA to chyba nawrót pasozytów :-(
Teddy - gin robił USG i dlatego tak mówil bo jest płyn za macica i nie mógł znależdź maleństwa.

ale mi sie urlop trafił w tym roku - pełen zmartwień. No cóz bywa.

witam,

u mnie nareszcie slonecznie (foneczko jak orzeklo rano dziecko;-))...
a ja mam dzis takie przymulenie, ze nie wiem co robie... ale zarejestrowalam sie wreszcie do reumatologa- powinnam sie pokazac, bo rano juz sie ledwo ruszam! musze sie rozchodzic jak emeryt. i to mnie niepokoi, bo w tym wieku? a co bedzie potem? :szok:

a jak zrobil, to inna sprawa, myslalam, ze z samych wynikow HCG, bo sa i tacy...
...ale i tak nie powinien Ci sugerowac...
ktory to tydzien tak dokladnie???

reklama
Do góry