reklama
mała26
Październikowa mama 2005
mam ndzieję, że uda nam sie wtedy pojechać. Bo na 100% nie obiecuję, ale słyszę że mój mąz stęsknił sie za znajomymi z Wawy więc może nie będę musiał go siłą wyciągać. :-) Tylko że wtedy własnie będzie kupa roboty w domciu, bo remont będzie się miał ku końcowi. no zobaczymy...
magdus byłoby super! Teddy nie rób mi tego! a jak reszta? zwołam spotkanie a później sama nie przyjadę! he he ;-)
magdus byłoby super! Teddy nie rób mi tego! a jak reszta? zwołam spotkanie a później sama nie przyjadę! he he ;-)
_anna
Fanka BB :)
witam dzięki za gratulacje. Byłam u gina i mnie baaaardzo zmartwił - powiedzial ze nie moze jednoznacznie stwierdzic czy to jest ciaza prawidłowa, podejrzewa ciaze pozamaciczna :-(. mam w środę znów zrobić test HCG z krwi i w piatek do niego na wizyte. Sama już jestem zdezorientowana. Boje sie ze dr ma racje. dzisiaj zgłebiałam ten temat w internecie i no kurcze miałam kilka objawó z tego co tam pisali. :-(
Może panikuje - wszystko wyjaśni sie do weeekendu.
pozdowienia
Może panikuje - wszystko wyjaśni sie do weeekendu.
pozdowienia
olcia23
list mama '05
Witajcie dziewczyny wrocilam z wakacji bylo super!Ale nadrabiania......
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Anna, bądź dobrej myśli. Wiesz, co ma być to będzie, ale nie martw się na zapas. Trzymam kciuki!
Olcia - witaj. Jak się udal urlop?
Jestem zmęczona, Natalia była dziś na tzrech spacerach, w tym dwóch ze mną, bolał ją brzuszek, była też w ikea w sprawie ramek, ale wybór przespała, teraz jest po kąpieli i mam nadzieję, ze niedługo zaśnie. A ja dziś jeszcze wywalałam graty kuchenne, część chowałam itd, rany... musze jeszcze przetrzebić szafki i część porozdawać.
I Natalkowcowi zabawki podmieniłam, ucieszyla sie na te, których dawno nie widziała.
Olcia - witaj. Jak się udal urlop?
Jestem zmęczona, Natalia była dziś na tzrech spacerach, w tym dwóch ze mną, bolał ją brzuszek, była też w ikea w sprawie ramek, ale wybór przespała, teraz jest po kąpieli i mam nadzieję, ze niedługo zaśnie. A ja dziś jeszcze wywalałam graty kuchenne, część chowałam itd, rany... musze jeszcze przetrzebić szafki i część porozdawać.
I Natalkowcowi zabawki podmieniłam, ucieszyla sie na te, których dawno nie widziała.