reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam z samego rana, pustki straszne od wczoraj. Teddy gdzie się podziałaś, zawsze rano już byłaś?
Magdusiek?
Zajrzę później.

witam... :-)

juz sie melduje... ;-)

moje dzieciatko cos niewyrazne dzisiaj... obudzil sie o 5 z przerazliwym placzem, spocony, zaczal sie zanosic az zwymiotowal... wzielismy go do siebie, dalismy Kamila telefon zeby sie uspokoil, podzialalo, zasnal... ale glowke mial ciepla, moze z placzu, moze sie podziebil, albo z piatek, bo raczki pakuje od paru dni i ucieka na widok szczoteczki... dalam mu Nurofen na wszelki wypadek...

Dzień dobry
A ja sie własnie obudziłam.... makabra, co za pora na wstawanie? Szczególnie, ze się umowiłam na 10:30.... :-)

witam,
ja właściwie niedawno dotarłam do pracy.
Mama musiała iśc do lekarza, cos jej brzuch doskwiera, myślała że dostanie skierowanie na USG, ale lekarz stwierdził że to podrażniony woreczek i nie potrzeba USG. :no: no i prywatnie trezba będzie iśc po południu...
Aniu sama niew iem co napisać, gratuluję ogromnie, wkońcu się doczekaliście, a z tatą musi być lepiej, trzeba wierzyć!
Teddy co to było w nocy? może faktycznie ząbki,a może to nocne koszmry o kórych pisała Vertigo?
My wczoraj odwiedziliśmy kolege OSkarka (na szczęście był zdrowy), smiesznie było, bo teraz Zuzia się przekonała jka to jest kiedy ktoś nie pozwala bawić się swoimi zabawkami, ale w miarę grzecznie było! Oskarek jest 5 dni młodszy od Zuzi a niesamowicie gada. Mówię wam wszystko powtarza, wymawia kilkusylabowe wyrazy, gada niemalże pełnymi zdaniami! Pięknie mówi! Np wyjął swojego tatusia bluzkę z szafy i mówi "tatuś nie brudne" :-D ale nie chce nic jeść, jest strasznie chudziutki, przy mojej Zuzi toz to kruszynka! ;-) :-D
Na akademię pampersa chętnie bym się wybrała a przy okazji może udałoby nam się spotkać? :-) (kiedys pracowałam na infolini i dzowniłam do mamuś powiadamiałam ich o spotkaniach akademii w ich mieście)

Mała- ja sie chyba w tym roku na akademię pampersa wybiorę,w ubiegłym roku jakoś mi termin nie pasował, jak odkrylam, ze jest to było nieco poxnawo.

widzę, że jest po koniec sierpnia, ja akurat planuję wtedy urlop więc może się uda wyskoczyc do Warszawy. O ZOO chcielismy zachaczyć :tak: to może uda się na dwa dni u znajomych zatrzymać.

może nareszcie udałoby nam sie spotkać. mam nadzieję że większość mogłaby w tym terminie. :-)

reklama
Do góry