reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie!!
Po szybkim przejrzeniu widzę, że dziewczyny nadal 2 w 1, a myślałam że przeczytam już o nowych maleństwach ... dajcie znać jak tylko będzie "plum"!

Kochanym Natalkom i Annom wszystkiego naj, najlepszego z okazji imienin!!!!!!!

Wczoraj było Marty, więc Martom też wszystkiego naj!!!

Syla no nareszcie się odezwałaś!! Nie znikaj kochana na tak długo bez słowa, bo my tu wszystkie się martwimy!!!

Remonty widzę pełną parą - SUPER! Tak piszecie, że mi się zachciało jakiś przeróbek w domku ...

A my po wakacjach! Było naprawdę super! Obawiałam się jak Oli będzie się tam czuł, ale jemu baaardzo się podobało! Jednym słowem spodobały mi się rodzinne wakacje :-) :-) :-)

reklama
Witaj, witaj Magdusiek! No niestety, my tylko na tydzień, tyle udało się wyszarpać mężowi urlopu ... ale w sierpniu ma jeszcze półtora tygodnia zaklepane.

Witajcie!

Luszka, to już dziś!!!!!!! Trzymam mooooocno kciuki i dawaj od razu znać!!!!!!!!

Ojej Magduś dopiero po ostatnich wypowiedziach zorientowałam się że coś się działo więc dokopałam się do osy!!!!!!!! Rany współczuję i całe szczęście że tak się to skończyło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doxa, a Ty widzę urlopowałaś się???? Świetnie że udanie.

Mała remony widzę do przodu, u Teddy chyba również ponownie zaczęło się coś dziać...

Drzewko, Kasia a jak Wy się czujecie????

Tyle bym jeszcze chciała poczytać i popisać ale ch.....a nie mam jak i muszę spadać:szok:
Do luftu jest takie wypadanie z obiegu gdy ciężko później nadrobić.:wściekła/y:

czesc Doxa... :-)

ja to w ogole przegapilam Twoj wyjazd, bylam pewna ze w sierpniu, ale widze, ze sie pare dni nie odzywasz wiec pojelam, to to jednak nie w sierpniu... ;-)
jak reka???

u mnie tez ciemno i leje, i do tego zimno... a ja w sandalkach z golymi nogami... sie wybralam... :dull:

Vertigo - ja moją nową powiesiłam w przedpokoju i dziś na nią tęsknie spojrzałam, nie wykluczam, ze włożę :-)

reklama
dzień dobry, ja wpadam się przywitać chociaż
pierwszy dzien po urlpie i nie wiem w co ręce włożyć
nie mogę się do blatu biurka dogrzebać... :-(
buziaczki dla was może później się odezwę

Do góry