reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

a propos weekendu majowego. Ja jesli tylko mój mąz wkońcu kupi mi jakieś autko to bardzo bym chciała choicaż na dwa dni wpaść do stolicy. A czy któraś z was wyjeżdża w tym czasie z Wawy? albo ma inne plany?

reklama
Ja jdśli wyjadę to na dwa, trzy dni, nie wiem które więc jakbyś była to dzwoń;-)

Orzeszek odpisał, wszystko ok, dzieciaczki rosną, malutkie w brzuszku też, ale Orzeszek ma mnóstwo pracy. Pozdrawia wszytkich gorąco.

zwłaszcza, że chciałabym dziecię ze sobą zabrać to musiałbym w 2005 roku wyruszyć! ooo he he to po porodzie od razu! :laugh2:

Witajcie!
Mała jeszcze nie zwiałam na wakacje (o ile w ogóle zwieję ;-(). Wczoraj po fitnessie pojechałam na zakupy (spożywcze dodam!), bo były imieninki mojego męża, więc drugą połowę dnia spędziłam w kuchni. A dzisiaj rano nie dział mi internet (szczęśliwie już działa), zaliczyliśmy już wizytę u babci (Oli) i na siłowni (ja).
Pięęęęękna dzisiaj pogoda! Normalnie upał!

Magdusiek Biedroneczka super! A jakie ma śliczne kapelusze! Cudnie w nich wygląda!!!!

Co do weekendu majowego - my jeszcze nie mamy sprecyzowanych planów. Z resztą co tu planować ... 30-go i 2-go mój mąż idzie do pracy, dopiero piątek (4.05) będzie miał wolny, więc może wyskoczymy gdzieś, ale póki co mogę się z Wami spotykać :-)

reklama
Pogoda faktycznie cudna. Korzystając ze snu Natalki balkon na maksa otworzyłam. I siedzę z mokra głowa tuż przy nim, jak nic będę chora ;-)
Doxa - masz zdrowie na tę siłownię. Ja jutro idę, już Mamie zapowiedziałam, ze Natalkę jej dam n atrochę:-)

Do góry