reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
mala, zostawiam z babcia. ale zawsze wracam na spanie. albo wychodze jak zasnie. Tola, nie babcia ;-) a teraz tatko wyskoczy na newralgiczna pore i dziecko do lozeczka polozy. w sumie to musze kiedys babcie nauczyc tej procedury- bo teraz to byloby dzikowanie na maksa. padalaby na pysk a nie zasnela. albo babcia uspilaby ja noszac na rekach a na to nie pozwole!
a tak btw moje dziecko spalo dzis w dzien 3h i 10min!
a tak btw moje dziecko spalo dzis w dzien 3h i 10min!
*syla*
kobieta pracująca...
...wychodze jak zasnie. Tola, nie babcia ;-)
dobre dobre, ale się uśmiałam.
*syla*
kobieta pracująca...
no Kasiek, to ja specjalnie wstawiam jeansy z Igą, żebyś zobaczyła jakie kupiłyśmy a Ty nie wiesz o co chodzi
*syla*
kobieta pracująca...
...ale jesteśmy pierdoły że nie zorganizowałyśmy tego majowego zlotu jak mówił Jolik, fajna pogoda się zapowiada, byłoby super...byłoby.
Kasia a Ty się nie przejmuj Oskar też wybiera piłkę zamiast Igi.
Kasia a Ty się nie przejmuj Oskar też wybiera piłkę zamiast Igi.
Syla, dzinsy Iguki sa super, ale nie tak jak ich właścicielka.Na razie o nic nie proszę, bo może jednak uda mi sie wskoczyc w majowe do stolicy. I spotkac sie z Wami:-).
Ja tez bym chciała aby taki złot sie odbył, tak serio:-)
A ja właśnie zaprojektówałam strój sportowy dla faceta- normalnie rozwijam sie plastyczni -brrrrr, chcę wakacji
Ja tez bym chciała aby taki złot sie odbył, tak serio:-)
A ja właśnie zaprojektówałam strój sportowy dla faceta- normalnie rozwijam sie plastyczni -brrrrr, chcę wakacji
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ja wróciłam po moich szpagatach;-)
Natalia dziś dwa rzy położyła mi się na ulicy, rz ze złości i na nie, a drugi raz ze zmęczenia, bo na rowerze jeździła.
Padało kiedys pytanie o pedały i inne podpórki na nogi, ona już nogi na pedałach trzyma. I jak ktoś z Was jeszcze nie kupił roweru to myślę, ze nie ma co zawaracać sobie głowy podpórkami.
Natalia dziś dwa rzy położyła mi się na ulicy, rz ze złości i na nie, a drugi raz ze zmęczenia, bo na rowerze jeździła.
Padało kiedys pytanie o pedały i inne podpórki na nogi, ona już nogi na pedałach trzyma. I jak ktoś z Was jeszcze nie kupił roweru to myślę, ze nie ma co zawaracać sobie głowy podpórkami.
reklama