reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
mala, zostawiam z babcia. ale zawsze wracam na spanie. albo wychodze jak zasnie. Tola, nie babcia ;-) a teraz tatko wyskoczy na newralgiczna pore i dziecko do lozeczka polozy. w sumie to musze kiedys babcie nauczyc tej procedury- bo teraz to byloby dzikowanie na maksa. padalaby na pysk a nie zasnela. albo babcia uspilaby ja noszac na rekach :szok: a na to nie pozwole!

a tak btw moje dziecko spalo dzis w dzien 3h i 10min! :tak:

...ale jesteśmy pierdoły że nie zorganizowałyśmy tego majowego zlotu jak mówił Jolik, fajna pogoda się zapowiada, byłoby super...byłoby.

Kasia a Ty się nie przejmuj Oskar też wybiera piłkę zamiast Igi.

Syla, dzinsy Iguki sa super, ale nie tak jak ich właścicielka.Na razie o nic nie proszę, bo może jednak uda mi sie wskoczyc w majowe do stolicy. I spotkac sie z Wami:-).
Ja tez bym chciała aby taki złot sie odbył, tak serio:-)

A ja właśnie zaprojektówałam strój sportowy dla faceta- normalnie rozwijam sie plastyczni -brrrrr, chcę wakacji:happy:

Ja wróciłam po moich szpagatach;-)
Natalia dziś dwa rzy położyła mi się na ulicy, rz ze złości i na nie, a drugi raz ze zmęczenia, bo na rowerze jeździła.
Padało kiedys pytanie o pedały i inne podpórki na nogi, ona już nogi na pedałach trzyma. I jak ktoś z Was jeszcze nie kupił roweru to myślę, ze nie ma co zawaracać sobie głowy podpórkami.

reklama
witam w piekny dzionek... :-)

tez uwazam, ze podporki na stopy to zbytek dla naszych dzieci... pasywna jazde to maja w wozkach... ;-)

Kasiu, prosze pokazac stroj!!! Natychmiast!!! ;-)
bo kurteczki to sie oczywiscie nie doczekam

Do góry