reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Magdusiek jeszcze sie chcialam spytac bo na zdjeciu nie wiac czy z tylu rowerka masz taki jakby plecak od ktorego ida pasy do zapiecia?

Tak, plecak jest, można go założyć ale nie tzreba, my nie miałyśmy potrzeby targać jakiś rzreczy, wiec plecak został w domu.

Dzieki Magdusiek, ale jakoś mnie to nie przekonuje;-) Mam w domu dorastającego faceta i wiesz ciagle słyszę jakieś teksty w stylu mama zdejmij te bluzkę, mama do szczupłych to Ty juz nie należysz, mama beznadziejnie sie uczesałaś... i rtylko czasem eeeeeee, mama!;-)

Dzieki Magdusiek, ale jakoś mnie to nie przekonuje;-) Mam w domu dorastającego faceta i wiesz ciagle słyszę jakieś teksty w stylu mama zdejmij te bluzkę, mama do szczupłych to Ty juz nie należysz, mama beznadziejnie sie uczesałaś... i rtylko czasem eeeeeee, mama!;-)

posikałam się!!!! :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

No nie ma jak sie patrzy przez pryzmat naszego wieku, ale wiecie on po prostu porównuje mnie ze swymi nastoletnimi koleżankami :-)

Kasiek wymiękłam :-) O rany, jak sobie pomyślę, że mój synek też będzie mnie porównyłam ze swoimi koleżankami .... qrcze tu żadne siłownie, strechingi i takie tam nie pomogą ;-) :-)

Hej!
Melduje sie po usg :-)

Kasiek dzięki za namiar na Igunię. :-)
Syla Igunia przesłodka, superancko wyglada.
Magdusiek Natalka piękna po prostu. Zwłaszcza to zdjecie w ogrodzie cudne.
Tusiekn Ja ciełam wszystko ale wydaje mi sie ze za pierwszym razem mi lepiej poszło ale wtedy jeszcze w ciazy nie byłam wiec łatwiej no i Natalka mniej kręcąca. ;-)

My jak pisałam po badaniu. Facecik rosnie jak na drożdżach i wszystko jest w porzadku. Wazy 1190 i tym razem termin wyznaczono nam na 19 lipca jak bedzie w takim tempie rósł. Tak sobie mysle że co badanie to bliższy termin okreslają i w końcu niedługo przesunie sie na 30 ale czerwca ;-). Szyjka krótsza o ok cm niż ostatnio więc mam uważac i łazic jak najmniej. A ja chcem na spacerek....:-(
No ale ogólnie to spoko bo dosyć dobrze widziałam dzidzię, ładnie sie profilem ustawił i majstrował kciukiem w buzi :-). Niestety tato nie mógł tego zobaczyc (i był nie pocieszony) bo pierworodna szalała i był zmuszony wyjsc z nią na zewnatrz;-).

To tyle na razie. Zmykam przygotowac papu bo pewnie Natka niedługo sie obudzi.
Pa.

reklama
Luszka super, że wszystko w porządku z malutkim! Miło tak popodglądać maleństwo prawda? Oj pamiętam, że bardzo lubiłam ;-)

Do góry