reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dzien dobry,
Upal, Natek wyruszyla do piaskownicy w kapelusiku po czym przez wystajace loki zostal wziety za dziewczynke:-) Luszka wiesz ja tez sama Natkowi podcinalam grzywke i koncowki, ale teraz musi fryzjer zabrac sie za gorna partie wlosow bo ma busz na glowie, a ja boje sie zebym mu nie spindolila. Tesciowa dala wskazowki jak mam powiedziec fryzjerowi zeby go obcial, mowila cos na polokragla, na pazika...Boze....
Magdusiek Natalka ma bardzo fajny rowerek, z jakiej on jest firmy jesli mozesz powiedziec? Duzym plusem jest duza raczka do trzymania i to mi sie podoba. W sklepach poki co sa narazie same zwierzatka na przodzie widnieja i nic mi nie wpadlo w oko. Najwyzej allegro pozostanie.
My w stolicy prawdopodobnie to bedziemy w wakacje, ale co z tego jak pewnie wszystkie wyjedziecie:-(

No wlasnie super ta raczka i widac, ze w ogole ten rowerek to chyba stabilny, bo te co widzialam w sklepach to wygladaja mi na badziewie. I on nie ma podkladki na nozki tak? A ile kosztowal? Jesli mozesz oczywiscie?:-) I dzieki za nazwe, ide szukac na allegro, ale pozniej jedziemy na zakupy ro niech mi sprowadzaja;-)

witam!
Ja pewnie na głowie stane a do stolicy rusze. Rozumiem, że wszystkie 2 maja są na miejscu? Mała dołączysz? Mnie obojetnie czy rano czy po obiedzie.:tak:

Teddy, jak Dawid wróci ze szkół, a strój mu oddadzą, to zaraz zrobie fotkę.
tylko nie spodziewaj sie rewelacji.....on jest na kartonie, wyciety z wysokiej klasy materiałów ( miał byc taki co oddycha):-D a kurtka schowana głęboko w szafie, bo może i ładna i firmowa, ale nawet od sliny plamy sie na niej robia.:tak:

Zdjęcia super....

Magdusiek, Ty juz nie pisz o pilatesie, stretchingu i takich tam, bo sie czuję jak staruszka, której jedynym ruchem jest spacer;-) i od razu po Twoich postach czuje moje sflaczałe mięśnie:-)

Ja nie wiem czy 2 będę... ale ponieważ żadne decyzje nie zapadły to zobaczymy.Kasiu, ale wiesz, pilates pilatesem,a le ja przytyłam za to:-) tralala! bo się nawpychałam ostatnimi czasy jak nie tortu makowego to pizzy, jak nie pizzy to innych takich po nocy...

reklama
Do góry