reklama
*syla*
kobieta pracująca...
łoł, no to miłego czytania
*syla*
kobieta pracująca...
ano szkoda, byłoby super się spotkać,
jeśli chodzi o czas na czytanie, to wszystko przed Toba Joliczku!
jeśli chodzi o czas na czytanie, to wszystko przed Toba Joliczku!
*syla*
kobieta pracująca...
ja równiez spadam, pa kochane babeczki
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Syla - kiedy? Ja naprawdę jestem godna podziwu, że znajdujesz czas na swoją pasję. Ja mam wrażenie, że wogóle nie dysponuję wolnym czasem :-( Może na wakacjach, wieczorkiem troszkę poczytam, choć to też mało prawdopodobne bo jedziemy ze znajomymi, więc wieczory raczej nie zejdą mi na czytaniu ;-)
*syla*
kobieta pracująca...
Joliczku, przy drugim znajdziesz;-)
poza tym to jest równiez jakaś forma spędzenia trochę czsu z Oskarem na wspólnej przyjemności.
...a no tak ze znajomymi to się nie czyta, chyba że etykietki;-)
poza tym to jest równiez jakaś forma spędzenia trochę czsu z Oskarem na wspólnej przyjemności.
...a no tak ze znajomymi to się nie czyta, chyba że etykietki;-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
ja czytam w wannie, w łazience urządziłam sobie czytelnię i zalegaja tam ze 4 ksiazki, kilka gazet itd. a niedawno znalazłam nowy sposób, jak jade na warsztaty to wychodze kwadrans wczesniej i czytam sobie w samochodzie. Szkoa tylko, ze w najbliższy czwartek ostatnie warsztaty. Gdzie ja będe czytać? :-)
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Magdusiek - niezła z Ciebie kombinatorka :-) U mnie niestety nawet kwadrans nie wchodzi w grę. Rano zazwyczaj wybiegam jak proca żeby zdążyć na 8, a o 16:30 wybiegam z pracy żeby szybko zwolnić opiekunkę. Potem zabawa z Tymkiem, kolacja, kapanie Tymianka i .... no faktycznie dzisiaj znalazłabym chwikę wieczorem, ale wybrałam BB :-)