reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

:-) wiesz ja chcę pomrozić więc ziemniaki odpadają, no ale kiszone to jest to.

oj, dzieła dzieła, jak się nauczę to Wam wszystkim namaluję...tylko nie wiem kiedy to bedzie:laugh2:

reklama
jeeesuuu.... sie zaczytam o tym gardle, Magdusiek wspolczuje, i o malo sie sie nie zalatwilam herbata, ktora dopiero co zalalam... odruchowo siegnelam...

Syla, ja mieszkanie odbieram jakoś w sierpniu, zanim sie przeprowadzimy to pewnie święta nadejda, (pytanie które;-) ) więc wiesz, masz czas dziewczyno :-) Sypialnia będzie na bank niebieska, salon pewnie jakoś żółto-pomarańczowy albo coś. Tak wiesz, na wszelki wypadek piszę... ;-)

Dobry wieczór,
Ruch na forum jak za dawnych "lat" :-)

Syla - Twoje dzieło jest WSPANIAŁE !!! Jeżeli chciałabym się ustwić w kolejce po dzieło Syli to za kim stoję? :-)
A co do wczasów to noclegi mamy zaklepane w Jastarni od 1 - 13/07/07. Już się nie mogę doczekać... :-)

Magdusiek - kobito uważaj na siebie !

Pisac mogę, gadać też, ale mnie piecze. W sumie chyba normalne, ze piecze. Rany, no cud, ze się nie udławilam. jak ja to zrobiłam?

syla, zapamietaj te kolory, bo u mnie to samo. sypialnia niebieska, salon zolty. no i na oliwce tez przydaloby sie cos powiesic... ;-)

magdus, panadol jest git. i pamietaj: jak jutro wstaniesz to juz bedzie ok!

reklama
Vertigo -dzieki
Jolik - super., ze jesteś!
Faktycznie ruch jak kiedyś.
Ja jakoś za tydzień jade do Gdyni na dwa dni. A może uda się na trzy? Ale cos czuję, ze niedługo znów sobie pojadę, z Natalią. Umówię się sama z rodzicami Kamil, bo jak na niego będe czekać to jajko szybciej wysiedzę niż do Gdyni pojadę:-)

Do góry