reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Fajnie, ze dziś znalazłaś chwilkę, bo forum dzisiaj hula!
A z Orzeszkiem, no własnie nei wiem, wczoraj miałam taka myśl, ze się nie odzywała wieki, ż epewnie ma mnóstwo pracy i innych zajęć, ale zmartwiłam się, i nawte miałam Ciebie spytać czy sie nie odzywala. Chyab czas maila do Orzecha puścić. Co zaraz zrobię.

reklama
No właśnie się nie odzywa ... mieli być na Świeta Wielkanocne w Polsce, ale czy byli ??? Jak będziesz miała jakieś informacje to proszę podziel się nimi ....

Jasne, ze się podzielę.
Napisałam, wysłałam tylko to czekanie.... no nic, nie mamy wyjścia:-)
Jolik, wiesz, ja z czytaniem mam nieco inaczej, nie pracuję więc siłą rzeczy mam więcej czasu dla siebie samej. Zresztą, nedanwo w jakimś watkiu to pisałam, że gdybym wróciła do pracy to własnie ja bym "straciła" - to nie ejst dobre słowo, ale lepsze mi nie przychodzi do głowy. Bo jasne, ze finansowo byłoby nam lepiej, ale ja bym jęczała bez fitnessów i innych. A może bym nie jęczała tylk się przestawiła? kto wie;-P)

Ale sie rozpisalyscie, przeciez Mala jutro w pracy sie zaczyta i nie zdazy do Nas napisac;-) Bozesz Ty moj poopazane przelyki, ogorkowa Syla Natek czeka na blacie tylko rano na mleko, obiad da ugotowac;-) Natek tez ma okres buntu, na wszystko mowi nie i sie smieje jeszcze z tego. Wczoraj jak zostawilismy go u mojej mamy to ponoc caly czas tylko mnie wolal a jak przyslismy to doslownie wisial na mnie, przytulal sie, dawal buzi, no po prostu dobrze mi bylo. Eh ja Orzeszka nie znam za bardzo, ale wiecie co, ze cos w tym jest bo wczoraj jakos tez sobie pomyslalam. Mnie @ dopadla i nici ze sportu, nie maialam sil. Dobranoc kochane.

dzien dobry... :-)
chociaz czy ja wiem czy dobry po tym artykule

plecy mnie bola, jakas taka spieta sie czuje...
Krystian dzis rano wstal pierwszy, polecial do zabawek, wygrzebal grajacego motyla, przyniosl i polozyl mi go na poduszke... kochane dziecko, wie ze mamusia wstaje na granie... ;-)

Witam, witam i o zdrowie pytam:-)

no nie Magduś, z rana takie informacje:-(. No ale cóż to jakiś koszmar, jeśli to prawda to znaczy że ludzie są, kiedyś się mówiło zezwierzęceni, ale nie chcę obrażać zwierząt.

reklama
to teraz się witam,

wczoraj byłam umówiona na 15 do dentysty. Weszżłam punktualnie o 16! Takie było opóźnienie! Siadłam na fotel a dentystka do mnie, ze mam opryszczkę i nie może mnie leczyć... nie musze dodawać chyba, że mało się nie poryczałam! tyle czekania! i poszłam na laser-drzwi obok, jeszcze przez kilka następnych dni mam chodzić, może zejdzie szybciej! a jutro mam znów wizytę. :-(
Zuzieńka kolejną noc pięknie przespała. Musze powiedzieć, ze wyspana dzis jestem! :-) Spała dziś na kołderce i dwóch kocach, bo co się rozkopie w nocy to ja ją przykrywam czymś innym żeby jej nie obudzić wyciągając spod niej.
wczoraj po kąpieli znów dostała starsznych plamek na przedramienaich i krosteczek drobniutkich na brzuszku. :szok: :-( mam wrażenie, ze jak dłuzje w wannie siedzi to wtedy jej się pokazują. zresztą juz sama nie wiem.
dziewczyny a jak u was ze smoczkami. Ja musze powiedzieć, że u nas... coraz gorzej... Zuzia jak tylko zaczyna sie o coś złościć to od razu pokazuje na buzię i mówi "ma" (nie ma). j czuję coś , ze z tą gumą będzie gorzej niż z piersiami...
magdusiek jak twój przełyk? trzebabyło spirytusu czystego się napić jeszcze! ;-)
Doxa no nie! jak słowo daję! wpychać się w kolejkę! no ale nie będę się sprzeciwiać, bo się na liście do usunięcia znajdę... :laugh2: zaraz się ciężarne odezwą i im też lepiej nie odmawiać i tym sposobem zamiast byc pierwsza to będę ostatnia! :wściekła/y: ;-)
albo może Syla razem z zakupami wyśle mi już jakiś szkic chociaż... ;-) :-)
Teddy ja z Toba pogadam no może nie koneicznie o bateriach ale znów o bankach... :-(
Jolik już wam zazdroszczę tego wyjazdu, my w tym roku tez raczej nigdzie nie pojedziemy. A patrząc wstecz na ubiegłoroczną Ustkę i pogodę jeszcze bardziej mi żal że nie pojedziemy w tym roku. :-(
a co do buntu to u nas na maxa! wszystko jest "nie", a jak cos bardzo jest na nie to wtedy pisk! u mamusi na szyi też fajnie sie wisi... a zajęcia w kuchni oczywiście z pupskiem Zuzi na blacie również jak Igula!
i co z tym Orzeszkiem? a dopiero pisałam, ze miała przesłać jeszcze jakieś fotki z HulaKula i ją wcięło... ;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry