reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

A propos kolejki po Syli prace ... chciałabym Wam powiedzieć, że ja byłam pierwsza ;-) Dawno, dawno temu miałam przyjemność oglądać pierwsze szkice naszej artystki tzn. z piewszych zajęć i już wtedy "zamówiłam" dzieła :-)

reklama
Doxa, nie wiem jak, tzn to nieprawdopodobne jest całkiem, bo jakoś wzięłam kawałek kurczaka, żeby zobaczyć czy się upiekł, i ten kawałek jakkos ominął gardło, a trafił w przełyk... masakra! ale chyba tylko ja tak potrafię sobie krzywde zrobić... no obłęd jakiś.
Wypiłam pełno zimnego, lepiej trochę, ale ogólnie to mi ręce opadły.

Magduś cos Ty robiłą kobieto?:wściekła/y: Jak tam, żyjesz?

a ja do ogórkowej kaszki manny dodałam bo cholircia nie mam ryżu a byłam pewna że jest. No cóż Iga nie bedzie miała wyjścia.

Hi hi dzięki dziewczyny, jak w takim tępie będę malowała to może za rok każdą z Was obdzielę, no bo przecież wolne chwile sa po to aby siedzieć na bb:laugh2:
o nas tak jak u Ciebie Vertigo, but przybiera na sile:tak: , ale damy rade nie? Co mamy nie dać;-)

A propos kolejki po Syli prace ... chciałabym Wam powiedzieć, że ja byłam pierwsza ;-) Dawno, dawno temu miałam przyjemność oglądać pierwsze szkice naszej artystki tzn. z piewszych zajęć i już wtedy "zamówiłam" dzieła :-)

no nie mogę, co za chwalipięta ;-)

Vertigo, panadol mam tylko, ale za to extra;-) Dwa wzięłam. Czekam az przejdzie. No nie mogę sama ze sobą, strach mnie we własnym towarzystwie zostawić.

reklama
Do góry