reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Doxa, nie wiem jak, tzn to nieprawdopodobne jest całkiem, bo jakoś wzięłam kawałek kurczaka, żeby zobaczyć czy się upiekł, i ten kawałek jakkos ominął gardło, a trafił w przełyk... masakra! ale chyba tylko ja tak potrafię sobie krzywde zrobić... no obłęd jakiś.
Wypiłam pełno zimnego, lepiej trochę, ale ogólnie to mi ręce opadły.
Wypiłam pełno zimnego, lepiej trochę, ale ogólnie to mi ręce opadły.
*syla*
kobieta pracująca...
Magduś cos Ty robiłą kobieto? Jak tam, żyjesz?
a ja do ogórkowej kaszki manny dodałam bo cholircia nie mam ryżu a byłam pewna że jest. No cóż Iga nie bedzie miała wyjścia.
Hi hi dzięki dziewczyny, jak w takim tępie będę malowała to może za rok każdą z Was obdzielę, no bo przecież wolne chwile sa po to aby siedzieć na bb
o nas tak jak u Ciebie Vertigo, but przybiera na sile , ale damy rade nie? Co mamy nie dać;-)
a ja do ogórkowej kaszki manny dodałam bo cholircia nie mam ryżu a byłam pewna że jest. No cóż Iga nie bedzie miała wyjścia.
Hi hi dzięki dziewczyny, jak w takim tępie będę malowała to może za rok każdą z Was obdzielę, no bo przecież wolne chwile sa po to aby siedzieć na bb
o nas tak jak u Ciebie Vertigo, but przybiera na sile , ale damy rade nie? Co mamy nie dać;-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
A propos kolejki po Syli prace ... chciałabym Wam powiedzieć, że ja byłam pierwsza ;-) Dawno, dawno temu miałam przyjemność oglądać pierwsze szkice naszej artystki tzn. z piewszych zajęć i już wtedy "zamówiłam" dzieła :-)
no nie mogę, co za chwalipięta ;-)
Teddy
Październikowa mać
...z tego miejsca chcialm powiedziec, maluj Sylunia, maluj, maluj... obiad to ktokolwiek ugotuje... ;-)
reklama