reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Znalazłam że w klinice na Koszykowej są dobrzy dermatolodzy ale dodzwonić sie nie mogę bo wciąz zajęte.
I jeszcze taka prywatna przychodnia na gocławiu ale dopiero na lipiec termin.
Swoja droga jakiś dobry lekarz może być skoro za tyle kasy(90 wizyta) ludzi tyle że takie terminy ;-)
Ja bede próbowac na koszykową tylko nie wiem kiedy mi sie uda.
I jeszcze taka prywatna przychodnia na gocławiu ale dopiero na lipiec termin.
Swoja droga jakiś dobry lekarz może być skoro za tyle kasy(90 wizyta) ludzi tyle że takie terminy ;-)
Ja bede próbowac na koszykową tylko nie wiem kiedy mi sie uda.
tusiekn
Fanka BB :)
Mala do powtorzenia, ale za rok;-) Juz nie moge sie doczekac Kasiek ja mam laptopa, ale do pracy nie chodze, ale moze sie skusze i na spacer zabiore;-) Musze pochwalic Natka, ze bardzo ladnie pije ze szklanki, wczoraj co chwile przynosil ja i kazal sobie nalewac wody. Jak juz sie mu skonczyla to az sie przechylal myslac, ze moze jeszcze poleci:-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
My tez wróciłyśmy:-)
Teddy - wiem jak działają skróty, ale mimo wsyztsko za dużo kombinowania, mnie się nie chce, za leniwa jestem:-)
Luszka - witaj kochana. Derrmatologa nie mam, ale kurcze, faktycznie z lekarzami nawet dobrymi tajk jest że kolejki dramatyczne. Mój ortopeda bierze 200 za wizytę, a terminy dla nowych pacjentów są najwczesniej za pół roku...
zmęczona jestem, Natalia chyba też, bo spała dziś w ciąhgu dnia 30 minut.
Teddy - wiem jak działają skróty, ale mimo wsyztsko za dużo kombinowania, mnie się nie chce, za leniwa jestem:-)
Luszka - witaj kochana. Derrmatologa nie mam, ale kurcze, faktycznie z lekarzami nawet dobrymi tajk jest że kolejki dramatyczne. Mój ortopeda bierze 200 za wizytę, a terminy dla nowych pacjentów są najwczesniej za pół roku...
zmęczona jestem, Natalia chyba też, bo spała dziś w ciąhgu dnia 30 minut.
Teddy
Październikowa mać
u nas tez nikt sie nie wiesza, no chyba ze odrobine na tacie, ale odrobine... okres buntu tez jakis tam mamy, ale objawia sie on tylko w jeden sposob "dajcie mi potrzaskac drzwiami, a juz niczego innego nie bede od was chcial"... ;-)
reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Vertigo pytalam pediatry i ona mowila na czczo, a w szpitalu nawet nie pytali czy dziecko bylo na czczo.
nie pytali, bo nie ma to zadnego wplywu na wyniki