reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

A my właśnie wróciliśmy - ja z siłowni, Oli od babci. Olinek poszedł spać, a ja na BB ;-)

Luszka niestety nie znam żadnego dobrego dermatologa.

reklama
Znalazłam że w klinice na Koszykowej są dobrzy dermatolodzy ale dodzwonić sie nie mogę bo wciąz zajęte.
I jeszcze taka prywatna przychodnia na gocławiu ale dopiero na lipiec termin.
Swoja droga jakiś dobry lekarz może być skoro za tyle kasy(90 wizyta) ludzi tyle że takie terminy ;-)
Ja bede próbowac na koszykową tylko nie wiem kiedy mi sie uda.

Mala do powtorzenia, ale za rok;-) Juz nie moge sie doczekac:-D Kasiek ja mam laptopa, ale do pracy nie chodze, ale moze sie skusze i na spacer zabiore;-) Musze pochwalic Natka, ze bardzo ladnie pije ze szklanki, wczoraj co chwile przynosil ja i kazal sobie nalewac wody. Jak juz sie mu skonczyla to az sie przechylal myslac, ze moze jeszcze poleci:-)

My tez wróciłyśmy:-)
Teddy - wiem jak działają skróty, ale mimo wsyztsko za dużo kombinowania, mnie się nie chce, za leniwa jestem:-)
Luszka - witaj kochana. Derrmatologa nie mam, ale kurcze, faktycznie z lekarzami nawet dobrymi tajk jest że kolejki dramatyczne. Mój ortopeda bierze 200 za wizytę, a terminy dla nowych pacjentów są najwczesniej za pół roku...

zmęczona jestem, Natalia chyba też, bo spała dziś w ciąhgu dnia 30 minut.

Czy Wasze dzieci też się na Was uwieszają i na krok nie odstępują? Już jestem tym zmęczona! Nie wspominając o zachowaniach buntowicznych ;-) tzn. ja chcę teraz robić to, iść tam i takie tam ...

u nas tez nikt sie nie wiesza, no chyba ze odrobine na tacie, ale odrobine... okres buntu tez jakis tam mamy, ale objawia sie on tylko w jeden sposob "dajcie mi potrzaskac drzwiami, a juz niczego innego nie bede od was chcial"... ;-)

U nas jest straszne wieszanie na mnie:tak: Nawet w ubikacji siedzimy razem- dziecko na nocniku opatre o moja noge a mam na sedesie:-D wszedzie uczepiona nogi...:-D

reklama
Do góry