reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam.

Kasiek tak dzidzius bedzie wakacyjny - przełom lipca i sierpnia. Co do imienia to dokładnie nie wybraliśmy. Tata sie upiera żeby był Adam. Mi tez się zreszta podoba ale mam jeszcze inne propozycje...;-)

Syla jestem pod wrażeniem Ty masz talent kobieto. Ja tez zawsze chciałam malować ale niestety nie ma sie tego daru..

Mała trzymam kciuki żebyś znalazła swój wymarzony domek. A kobieta chyba faktycznie chciała wybadać rynek. Ale myślę że zjajdziesz dzięki temu jeszcze lepszy. Dobrze bedzie :tak:

Magdusiek Duzo zdrówka dla Natalki.

Natka już całkiem zdrowa na szczęście. Wysypki nie ma i nie było więc nie mam pojecia co to było.
Martwi mnie coś innego: robi jej sie taka plamka na rączce. Najpierw była krostka później obok pojawiły sie 2 kolejne a niecały tydzień temu zrobiła się z tego taka czerwona plamka teraz jakby trochę zbladła ale zauważyłam dziś obok znów jakies kropeczki.
Pokazywaliśmy to w piatek dwóm lekarzom ale obie panie stwierdziły że to nic takiego. Tylko mi sie wydaje ze to sie robi wieksze i ogólnie nie podoba mi sie to. W zwiazku z tym szukamy dobrego dermatologa w Warszawie.
Może możecie kogoś polecić?
Nie chcę iść do pierwszego lepszego bo Jarek swego czasu miał problemy skórne zwiedził masę gabinetów wydał sporo na leki a nic mu nie pomogło. W koncu wyczytał o pewnym kremie na jednym z forów i to dopiero zadziałało. No ale w jego przypadku o trądzik chodziło, a tu nie wiem co to moze byc. I to mnie niepokoi.

reklama
Mała, Doxa a Natalka codziennie niezmiennie budzi nas o 7. No dziś to akurat ją budzik obudził bo szłam na badania, ale normalnie to bez budzika wstaje. ;-)

luszka niestety w lekarzach warszawskich Ci nie pomogę,a le wierzę, ze to nic takiego. nie martw sie na zapas. i daj znać koniecznie.
Zuzia budzi sie zawsze po 6! a dziś szok! :tak:
dzieki kochana. mam jeszce cichą nadzieję, ze jednak coś wyjdzie z tego domku.

Czesc,
Ale mi sie chce spac. Natek wlasnie spi. Wczoraj bylismy na obiado kolacji w restauracji, pozniej maz w interesach pojechal a wieczorem padlismy jak muchy i nici z romantycznego filmu. Syla ja codzinnie sie materializuja spiewajac sobie w domu. Dawniej nalezalam do szkolnego choru nawet, ale ja jako osoba niesmiala moge tylko pomarzyc o zwiatowej karierze hi hi. Teddy ja zazwyczaj tez operuje skrotami na klawiaturze, wiec jest Nas dwie:-)

reklama
Do góry