reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam.

Kasiek tak dzidzius bedzie wakacyjny - przełom lipca i sierpnia. Co do imienia to dokładnie nie wybraliśmy. Tata sie upiera żeby był Adam. Mi tez się zreszta podoba ale mam jeszcze inne propozycje...;-)

Syla jestem pod wrażeniem Ty masz talent kobieto. Ja tez zawsze chciałam malować ale niestety nie ma sie tego daru..

Mała trzymam kciuki żebyś znalazła swój wymarzony domek. A kobieta chyba faktycznie chciała wybadać rynek. Ale myślę że zjajdziesz dzięki temu jeszcze lepszy. Dobrze bedzie :tak:

Magdusiek Duzo zdrówka dla Natalki.

Natka już całkiem zdrowa na szczęście. Wysypki nie ma i nie było więc nie mam pojecia co to było.
Martwi mnie coś innego: robi jej sie taka plamka na rączce. Najpierw była krostka później obok pojawiły sie 2 kolejne a niecały tydzień temu zrobiła się z tego taka czerwona plamka teraz jakby trochę zbladła ale zauważyłam dziś obok znów jakies kropeczki.
Pokazywaliśmy to w piatek dwóm lekarzom ale obie panie stwierdziły że to nic takiego. Tylko mi sie wydaje ze to sie robi wieksze i ogólnie nie podoba mi sie to. W zwiazku z tym szukamy dobrego dermatologa w Warszawie.
Może możecie kogoś polecić?
Nie chcę iść do pierwszego lepszego bo Jarek swego czasu miał problemy skórne zwiedził masę gabinetów wydał sporo na leki a nic mu nie pomogło. W koncu wyczytał o pewnym kremie na jednym z forów i to dopiero zadziałało. No ale w jego przypadku o trądzik chodziło, a tu nie wiem co to moze byc. I to mnie niepokoi.

reklama
Mała, Doxa a Natalka codziennie niezmiennie budzi nas o 7. No dziś to akurat ją budzik obudził bo szłam na badania, ale normalnie to bez budzika wstaje. ;-)

luszka niestety w lekarzach warszawskich Ci nie pomogę,a le wierzę, ze to nic takiego. nie martw sie na zapas. i daj znać koniecznie.
Zuzia budzi sie zawsze po 6! a dziś szok! :tak:
dzieki kochana. mam jeszce cichą nadzieję, ze jednak coś wyjdzie z tego domku.

Czesc,
Ale mi sie chce spac. Natek wlasnie spi. Wczoraj bylismy na obiado kolacji w restauracji, pozniej maz w interesach pojechal a wieczorem padlismy jak muchy i nici z romantycznego filmu. Syla ja codzinnie sie materializuja spiewajac sobie w domu. Dawniej nalezalam do szkolnego choru nawet, ale ja jako osoba niesmiala moge tylko pomarzyc o zwiatowej karierze hi hi. Teddy ja zazwyczaj tez operuje skrotami na klawiaturze, wiec jest Nas dwie:-)

reklama
Do góry