reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
hihi, ja przytyłam, tadam, na bank, bo mi w spodniach ciasno.

Zrobi porządek albo i nie zrobi... zobaczymy.
A Doxa pewnie sie pojawi niedługo, no chyba, ze wybrala inne towarzystwo;-)

Robię test, moje dziecko jeszcze lata, ale w mieszkaniu jest całkiem ciem,no, tylk mój laptop daje poświatę. Kamil spi. Ciekawa jestem czy Natalia pójdzie spać do siebie czy do nas. ja ja olewam i udaję, ze jej nie widze. Teraz gdzies lezy i gada do siebie... ona jest komiczna. nie wyobrażam sobie jak to było bez niej, juz nie umiem tego pamięta, mimo, ze jest milion upierdliwości i ograniczeń itd.

Doxa, gdzie Ty???

niemozliwa jest...
Krystian juz 4 godziny prawie kima...ja zapomnialam na chwile, ze mam dziecko... :-)

tez nie moge sobie wyobrazic zycia bez tej pocieszki...

No, fakt, ona ma power. SPała dziś w ciągu dnia godzinę, przed 15:00, więc niezbyt długo. I cały czas nawija do lali.

reklama
Wołałą tatę, ale jak się nie udało to przeszła na mamę, chyba zapomniała, ze jestem obok:-)
i położyła się teraz do łóżeczka, ale wcześniej kazała sie przytulić i teraz juz poprosiuła o kocyk do przykruycia.
Teddy - ja to bym chetniej węcej spała, ale wiesz, jakoś nie mam wyjścia, też się musiałam przestawić, pewnie przez to moje poranne pobudki;-)

Do góry