reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

HELLOOOO

Piotrek pozdrów serdecznie Magdę i ucałuj ją od nas. Dbaj o nią i pilnuj żeby się nie przemęczała i dużo odpoczywała. Gratuluję chłopaka.

Jolik ta glukoza jest znośna gdy się doda dużo cytryny naprawdę. A badanie jest ważne bo wykrytą cukrzycę ciążową trzeba mieć pod stałą kontrolą. Moja koleżanka ma i lekarz powiedział że jak jej cukier nie spadnie w ciągu tygodnia to do końca ciąży będzie w szpitalu.

reklama
Hmmm Doxa wydaje mi się to dziwne bo to jest bardzo ważne badanie. A co innego badać cukier na czczo a co innego po obciążeniu glukozą.
Ale twoja ginka chyba wie co robi.

Też mi się wydawało to dziwne, ale jak powiedziała że konsultowała to z diabetologiem to już z nią nie dyskutowałam ;)

hej dziewczyny :)
super, ze z Magda juz spokojnie i pod kontrola. Mam nadzieje, ze odpocznie w szpitalu ;)
witaj lindsay napisz cos wiecej o sobie ;)

a z ta glukoza, to sama nie wiem, ja tam wole zrobic ten test, gdyby on wyzwalal cukrzyce ciazowa, to by go zaprzestali, a nie zwiekszali dawke cukru, jak to sie stalo w ostatnich latach.
A poza tym, to moze on nie wyzwala tej cukrzycy, tylko wlasnie ja ujawnia ;)
No ciezko mi na ten temat dyskutowac, chociaz czytalam swego czasu dosc sporo o cukrzyca bo wujek choruje.

w kazdym razie ja ide dopiero za 3 tygodnie i zabieram ze soba cytryny ;)

NIe ma nic piękniejszego od przytulenia się do swojego męża :-)
Obiecałam sobie, że dzisiaj nie będę zołzą , będę milutka :-)

DZIEN DOBEREK WSZYSTKIM MAMUSKOM

WŁASNIE POZEGNAŁAM MOJEGO GRZESIA DO PRACY ...DZIS WOGOLE BEZ HUMORU..TAK MI SIE JAKOS PRZYKRO ZROBILO ZE ZNOWU CZEKAC MUSZE NA NIEGO AZ 8 GODZIN . JEDYNE POCIESZENIE TO JEST TO ZE NIE MIESZKAM SAMA I ZAWSEZ MOGE Z MAMA POGADAC ALE NIE MA JAK TO Z MEZUSIEM. BIEDNY WCZORAJ WROCIL Z PRACY I OD RAZU BRAL SIE ZA PODWIESZANIE SUFITU I TAK MU ZLECIAŁO DO 23,30 A O 7,00 WSTAJEMY???
WIDZICIE JAK TO JEST NIE KIEDY MA SIE TAKIE NERWY I WSZYTSKO PRZESZKADZA A TERAZ BARDZO MI GO BRAKUJE :(

witam wszystkie przyszłe mamusie. czytam Wasze wiadomości i jakoś mi raźniej w tej mojej ciąży. bo któż zrozumie lepiej.... :) jestem z koszalina , mam 30 lat ( w lipcu !) i synka w brzuszku, który powinien przyjść na świat 20 października. ciążę znoszę ( a właściwie )znosiłam super od pierwszego dnia - zero wymiotów, zachcianek, humorów itp. od tygodnia niestety samopoczucie raczej -1. boli mnie brzuszek i niestety założono mi pesar, bo szyjka się skaraca.  wprawdzie ten pesar to nowe życie od dwóch dni bo mogę chodzić, ale już została niestety świdomość zgrożenia. zdjęcia będą a jakże ale muszę się odnaleźć w tym chacie , bo jestem kompletnie zielona

a co do obciążenia glukozą to róbcie i wymagajcie tego badania niezależnie co mówi gin

reklama
Dobra, nie wiem jak Doxę ale mnie przekonałyście. Zrobię to fujjjjjjjjj, zrobię to dla dzidzi. Wezmę worek cytryn i jakoś sobie z tym poradzę :-)

Do góry