reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Cześć Piotrek !!!
Dzięki za relację, niepokoiliśmy się o Magdę. Przekaż jej nasze podrowienia, niech szybko do nas wraca :-)
Trzymamy za nią kciuki !!!

reklama
Witajcie!
Cieszę się że sa wieści od Magdy, czekam na kolejne. Gratuluję "pierworodnego"! Z tego co pamiętam Magda chciała synka ;)

Ja właśnie tam jestem ;) Oj dzieje się dzieje! Pamiętam jak w czerwcówki pisały, koniec maja a one nic, a lipcóweczki rozpędziły się! Ciekawe jak to u nas będzie!

Doxa, dlaczego nie idziesz na ten test glukozowy? Pytam bo sama najchętniej bym na to nie szła. Fuj, aż się boję jaka będzie moja reakcja !!!

Jolik moja lekarka powiedziała że ona nie wysyła na ten test, chyba że cukier na czco jest za wysoki. Ponoć konsultowała to z diabetologiem i podanie ciężarnej tak dużej dawki glukozy może wywołać cukrzycę. Tak więc mi się upiekło ;)

Dobrze wiedzieć. Już teraz wiem jak rozmawiać z moją gin.
Mój cukier na czczo jest na granicy minimum. Więc może mi się też upiecze :-)

reklama
Ja myślę, że każdy gin ma swoje zdanie na ten temat, generalnie z tego co widać to najczęściej lekarze rutynowo wysyłają każdą ciężarną na ten test. Ja już sama nie wiem co jest lepsze! Ale cieszę się, że tego świństwa nie będę piła ;D

Do góry