reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Szczerze? Wydaje mi się, żeraczej na pewno ona nie będzie tego wiedziała :-) ale zapytam i wtedy nie pozostanie mi nic jak zmienić o niej zdanie :-) Jest bardziej roztrzepana niż ja :-)

reklama
Jolik albo inne ciężarne z Twoich okolic, w sumie ja się dowiedziałam od "koleżanek po fachu" ;)  Ta fundacja też ma szkołę rodzenia. W ogóle fajna jest ta fundacja np. prowadzą "szkołę dla rodziców" dot. wychowywania dzieci, można się zapisać jak maluch skończy min. 1 rok, ale niestety za wszystko trzeba płacić :(   A właśnie może ta fundacja ma informacje o tym co się dzieje w innych wojewódzwtwach! Może przejżyj ich stronę dokładnie, albo nawet zadzwoń!

Świetnie się masz Doxa ja właśnie w przyszłym tygodniu mam ten niedobry teścik.Cieszę się ,że dobrze się bawiłaś na wykładach.

ojej wcale to nie łatwe. witam wszystkie dziewczyny jako świeżynka. jestem październikową mamusią i mój synek w brzuszku chciał poznać inne dzidziusie :)

Lindsey witamy witamy, badrzo milo ze do nas dolonczylas. Moze opowiedz cos wiecej o sobie, skad jestes, jka ci ciaza idzie. Fotki sa bardzo mile widziane w watku brzuszek :D

Ja się tylko przywitam: Cześć lindsay i mykam do mojego chrapiącego mężusia :-)

Dobrze, że się z nim pogodziłam, będę miała możliwość przytulenia się :-)

reklama
Witam wszystkie mamusie. Z Magdą wszystko dobrze. została w szpitalu pod obszerwacją i opieką lekarzy. NIe wiem czy wspominała ale trafiła tam z powodu bóli i skurczy macicy ,lekarze załatwili sprawę dorażnie i zrobili kompleksowe badania.Teraz oczekujemy na wyniki i dalsze decyzje o pobycie w szpitalu i ewentualnym dalszym leczeniu.Przepraszam za spóżnienie w relacji ale niestety czs nie pozwalał bo ciągle siedze z Magdą .Pozdrawiamy wszystkie mamuśki .Trzymajcie sieę ciepło. Niedługo znów pogadamy.

PS. na 80% CHŁOPAK! :) :) :) :) :) :) ;)

Do góry