reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
witam,

Tola byla zdrowa 2dni! teraz jest katar. wezwalismy lekarza do domu, bo przeciez strach. mowi,ze tylko katar. a ze to kardiolog dzieciecy to wiemy juz, ze serducho git! :-):-):-) i udalo nam sie obejsc kawalek kolejki na echo - wzial od nas skierowanie do poradni i zalozyl Toli karte i juz dzis moglismy sie rejestrowac na badanie. bedzie pod koniec lipca!!! skandal! ale on mowi,ze to na pewno jest dodatkowa struna w lewej komorze= wariant normy.

moja matka doprowadza mnie do szalu! i tez ma koncepcje z dywanikami!

dzieciaki w galerii boskie bez wyjatku!

Witajcie

My po kontroli i wszystko ok z Natkiem tylko strasznie placze jak zobaczy Pania doktor:eek: Dopiero zasnal bo przedtem tata go obudzil i nici ze spania. A ostatnie 2 dni spalo Nam sie bardzo dobrze, Natek spi 12h.
No a z tesciowymi to tak juz bywa ze Nas czyms zaskakuja, moja na szczescie dywanikow nie wymysla bo u niej podloga podgrzewana a do Nas sporadycznie przychodzi.
Luszka oby czesciej takie spacerki i zdrowka dla Was:-)
Kasiek i Vertigo zdrowka dla dziewczynek.
No a ja dzisiaj kurde skusilam sie i umylam okno w sypialni, ale tak szybciutko. Kurde jestem za ambitna jesli chodzi o porzadki.
Dziewczyny, chcialabym kupic jakas nowa zabawke, dla Natka edukacyjna, ale nie wiem co. Co polecacie? za propozycje bede wdzieczna.

witam wieczorkiem... ;-)

chcialam sie pochawalic - kupilam mieszkanko!!!

jestem wykonczona... rano szczepienie Krystiana, potem do banku na Goclaw, potem szybka przekaska w Centrum, notariusz w Ursusie, potem Kamil znow na Goclaw a ja wrocilam do domu... znaczy, jeszcze na kawe wpadlam do babeczki od nieruchomosci, i po fakturke... generalnie wszystko zalatwilismy w ciagu jednego dnia...
...a teraz ide spac, bo jutro na 6 (sic!) do pracy.... ;-)

Vertigo dużo zdrówka dla Tosi. Niech te choróbska wreszcie się skończą.

Teddy Gratulacje z powodu mieszkanka. Super że tak szybko wszystko załatwiliście. :-)

Vertigo, dobrze,że kłopot prawie zszedł Ci z głowy!:tak:
Jeszcze Antosi brak w galeryjce.

Teddy, GRATULACJE!!!

A ja dzis byłam na zakupach.......ale to nie ten wątek.

Moje dziecko nie ma gorączki. Hura!

A u nas słaby dzień! Takiego marudnego, ba wieczorem to już płaczącego Olinka to ja nie daaaawno nie widziałam! Już zapomniałam jak to jest! Najprawdopodobniej wyżynają mu się górne piątki (strasznie pcha paluszki) lub a może i dzisiajesze szczepienie. Teraz śpi, oby spokojnie i całą noc!

Vertigo super wieści!

Teddy gratulacje!

Kasiek oj jak dobrze, oby już tak zostało! Zdrówka!

reklama
Tusiekn, Nadia z zabawek eduk. lubi drewniane puzzle układanki, a teraz zamierzam jej kupic takie stempelki co do nich nie potrzeba tuszu np.
http://www.allegro.pl/item179684264_stempelki_pieczatki_az_60_sztuk_wyprzedaz_70_.html

Do góry