reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Hej
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów :-)
Syla
udanej imprezy życzymy :-) i żeby pogoda dopisała.

Natalka bardzo dziękuje za komplementy. :-)

Tak czytam że większość z Was bardzo aktywny dzień miała.:-) A ja siedzę w domu i już mam tego dość. Natalec jeszcze bardziej pewnie. Dziś rano Jaro zanim poszedł do pracy to wyskoczył z nią na chwilę na rower. Ale na chwilę tylko niestety.
Ale co tam. Jak będzie trzeba to wytrzymam. Ale mam cichą nadzieję że w czwartek okaże się że nie jest tak źle i będę mogła na spacerki z Natalcem chociaż wychodzić ;-)

Na razie sie odmeldowuję bo padam. Natka nie chciała spać po południu tylko szalała i za to usnęła po 19 na foteliku do karmienia zanim zdążyła zjeść kolację :szok:. W rezultacie poszła spać bez kapania...

To dobranoc kobietki. :-)

reklama
Dobry wieczor,

Wlasnie skonczylam prasowac, ale w szafie jezszce pelno koszulek. Okna dzieki rowniez Waszym namowom olewam:-) , mam nadzieje, bo jak znam siebie bede chciala je myc. A jak juz mowa o oknach to Magdusiek chyba mnie pomylilas z Mala, albo jej tez sie nie chce myc okien a nie doczytalam;-) a u Natalki moze to chwilowe.
Syla moze uda mi sie cos skombinowac jeszcze w marcu ze zdjeciami w galerii, najwyzej wezme laptopa do tesciow i u nich wkleje zdjecia. Dla Ciebie i Malej wszystkiego najlepszego, niech Wasze marzenia sie spelniaja i zebyscie przynajmniej przez drugie tyle byly takimi fajnymi wirtualnymi kobitkami jakimi jestescie:-) ;-)
Drzewko czuje w twoim poscie jakies cieple fluidy:-)
Kasiek zdrowka dla Nadii, oby szybko minal katarek i nic wiecej nie przyplatalo sie, a z Niania to pewnie tak jak myslisz. Jakby nie daj Boze bylo odwrotnie to Nadia raczej przy niani nie czula sie dobrze. My tez sie bawilmy w taka zabawe, Natek ogolnie lubi robic klapu klapu w uda szczegolnie kobietom:-) Kiedys nie wiem czy pisalam w przychodni jak bylismy to robila dziewczynce wlasnie tak, ktora miala rajstopy - ewidentnie ja podrywal.
Luszka Natalka wysweitlila mi sie tylko na 2 zdjeciach, ale jest prze urocza.
A my jutro do kontroli tylko, ze Pani doktor nie przyjmuje jutro na chorych i nie wiem czy bedziemy mogli wejsc na zdrowe dzieci. Natek w koncu pojedzie autkiem i zobaczy swoje drzewa, bo w domu caly czas by wisial na oknie i tak sie cieszy jak widzi dzieci, a od piatku praktycznie siedzimy w domu. Milej nocy dziewczyny.

Tusiekn - u Natalki to raczej nie ejst rzejściowe, opna od urodzenia potrzebowała mało snu i od początu była bardzo aktywna.

NO wlasnie, mam w domu małego cyborga, który wciąz się bawi i ani mysli iść spać. Zmęczona nie jest ani trochę. Aktualnie kombinuje jak załapac się na kolejną kąpiel:-)

Natalka, magdusiek wstawać! Nocne marki! ;-) :-)

Witam się przede wszystkim!

padam dziewczyny, jestem dziś tak strasznie niewyspana! Mężuś wczoraj zrobił małe przmeblowanie w Zuzialkowym pokoju (czyli sypilani naszej tójki póki co) także łóżeczko Zuzialki mam na wyciągnięcie ręki. Bo ona w nocy jak się przebudzi to zakłada sobie moją rękę na głowę i wtedy zasypia. :-) Ale dziś jakoś same oczy mi się zamykają. :-(

dziękuję wszystkim za życzenia (to już ten wiek kiedy nie mówi się o swoich urodzinach hi hi) a Syli życzę odpoczynku i zdrówka dla całej rodzinki, i udanej imprezy oczywiście! Dostaw dwa krzesła dla mnie i Luszki! ;-) :-)

Ja kochane w sobote biorę się za porządki, plus okna oczywiście, właściwie to o okna najbardziej mi chodzi, bo sa wysmarowane bakusiami i innymi takimi! :tak: Mama kochana właśnie dzowniła pytać czy przyjść jutro jak będę na szkoleniu i pomyć mi okna! ehhh przecież nie będę jej zamęczać bo swoich ma wystarczająco...
a i świat może wyda się piękniejszy jak będą czystsze!
jakiegoś doła łapie przez ten trawnik...

wczoraj oglądlaismy dwa domki. Cena zdecydowanie za wysoka jak na to co tam zastaliśmy... :no:

mam takiego lenia ostatnio... nic mi się nie chce! a za tydzień mam oddać 3 sprawozdania! dodam że obszerne... :-(

moja teściowa dziś rano przychodząc do Zuzi powitała mnie z... dywanikiem w rękach! o zgrozo! :szok: :wściekła/y: bo stwerdziła, ze Zuzia nie może siedzieć gołą pupą na panelach! gołą tzn w rajstopkach no i pieluszce oczywiście! ;-) Dywanik jej okrągły o średnicy może ok. 1 metr! No ale jak ją zobaczyłam z tym dzisiaj to w szał wpadłam i zamknęłam się w łzience! No będzie mi znosić do domu jakieś badziewia! :wściekła/y: Oj chyba musze cos wspomniec mężusiowi dziś...

Witajcie!
My znowu wyspani, bez podudek w nocy. Oli teraz zajada śniadaniowego bakusia i ogląda Teletubisie ;-)

reklama
Witam!
My dzis w domku! Bylismy rano u ped. Nadia całą noc miała gorączkę. Jakis wirus, bo poza tym tylko katar. :-(
Mamusia na zwolnionku.....

Do góry