reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Tusiekn, Nadia z zabawek eduk. lubi drewniane puzzle układanki, a teraz zamierzam jej kupic takie stempelki co do nich nie potrzeba tuszu np.
STEMPELKI PIECZATKI AZ 60 SZTUK @ WYPRZEDAŻ -70% (179684264) - Aukcje internetowe Allegro

moze sie jeszcze zastanow? ;-)

Mapatu (170) (Kupujący)Negatywnypon 19 mar 2007 13:29:27 CET172374962Stempelki są w ilości 60 sztuk, ale tylko 30 różnych motywów na stempelkach, reszta to powtarzające się nawet po 6 razy. Na części stempelków odpada rysunek. Niektóre nie odbijają. Pomimo zgłoszenia reklamacji brak odpowiedzi :-((

reklama
Dobry wieczór
Vertigo, Kasia - super wiadomości.
Teddy - gratuluję.

to ja sie pochwale - zrobiłam dzis dwa szpagaty - na każdą strone po jednym. Może to nie tak istotna wiadomośc, ale jestem z siebie dumna bardzo.

Witajcie,

dziękujemy:-)

Zdrówka dla chorowitków!

Vertigo, to super, odetchnęliście z ulgą!

Teddy gratuluję!

Mała a Ty w sobotę nie szykuj się na sprzątanie bo u mnie krzesła będą na Was czekały.

...już leżałam i musiałam wstać bo kaszel zaczął mnie męczyć, nie chcę ich pobudzić.:wściekła/y:

o Magdusiek, cześć i gratulacje, ja najwyżej przysiad mogę zrobić a to i tak z odgłosami łamiących się kości:-D

Syla, zasuwaj ze mną, niedługo też zrobisz:-) Obiecuję!
Ja teraz namówię moją mame, będziemy sobie razem chodizły, a co!

Magdusiek gratulacje!!
Ja postanowiłam od kwietnia też się zapisać na siłownię, Olinka podrzucę do teściowej, obok niej jest fajny fitnessclub i na godzinkę wyskoczę! Taki mam plan, a co z tego wyjdzie, to zobaczymy ;-)

Syla Ty się kuruj, bo z sobotniego grilla nici będą!! A wróciłaś do pracy, czy w domu leżysz?

witam z rana... :-)

nie powiem, zebym sie wyspala... ale nic to...

patka, milo Cie widziec... zagladaj czesciej... :-)

Magdusiek, taki szpagat, to nie jakies tam pitu pitu... a jeszcze dwa, to juz w ogole ho ho... ;-)

mam nadzieje, ze dzis juz wszyscy zdrowsi... mnie cos rozklada, dziwnie sie czuje od wczoraj, ale to chyba nerwy odpuszczaja... ;-)

z co do fitness, to ja bede miala niezly przy remoncie... silownie tez... ;-)

Czesc,
Jezu Natek znowu nie tak, w nocy zwymiotowal i biegunka do tej pory i czuje, ze sie goraczka pojawia:-( :-( Moze to jakis wirus? Idziemy do lekarza, ale boje sie bo Natka bedzie pewnie naciagac i nic nie zje. Jestem zalamana, nie wiem co mu jest. Tydzien temu to samo tylko bez wymiotow. Strasznie sie boje:-( :-( :-( :-(

reklama
witam,
Teddy wielkie gratulacje! jak ci zazdroszczę (nie kredytu;-) ) ale że już macie! że to już wasze!
Kasia widzę że przejałaś pałeczkę przodownika od magdy w zakupach! ;-) :-D
tusiekn ja teraz jestem już przewrażliwiona z Zuźki gorączką i od razu biegam z moczem do badania!
Syla to teraz będę pamiętać zawsze o Oskara urodzinach! :laugh2: a w sobotę posprzątam chałupę i jak raz 200km i jestem u ciebie! ;-)
Vertigo, Kasia super wiadomości!
a magdusi gratuluję-oj kochana tylko nam się nie rozerwij! ;-)
a ja jutro biorę urlop! :tak: moje dziecko nei chce mnie wypuścic z domu! jak ubieram się do pracy czy na szklenie to ściąga mi buty z nóg i daje mi ciapy! :-( musze z nią posiedzieć jutro,a po południu i tak do dentysty biegnę.
aaa magdusiek- no to i mnie się wesele w prezncie dostało! na 28 kwietnia! hmmm ale nie wiem czy pójdziemy jakaś sidma woda po kisielu od Konrada ze strony...

moja teściowa wczoraj do południa nakarmiła Zuźkę grejfrutem, winogronem i jabłkiem- fianł tego jadłospisu- śmierdżąca biegunka wieczorem... poza tym oczywiście dąła jej jakieś ciastka no i obiad! jak bogakocham zawinę ją w ten dywanik i wrzucę do rzeki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry