reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Tusiekn, super zdjęcie Natana a podpisie. :tak:Teraz łatwiej mi Cie identyfikować. Jaką ma super czuprynę :-)

Co do dostępu do galeryjki, to niech sie wszyscy wypowiedzą!

Doxa, SPA....pomarzyć.:cool2:
Mała u nas maja byc trzynastki jutro!:-D

reklama
Kasiek wlosy Natek ma jeszcze wieksze, bo to zdjecie z bardzo dawna. A jesli chodzi o dostep to nie decyduje o tym administrator?

Widzę, ze obchodzicie walentynki, bo coś tu pusto.

Będę prawdopodobnie w sobotę przed południem w Warszawie. w Arkadii. Nadi nie planuje zabierac, ale może któraś ma ochotkę na kawę?

no wiec bylismy dogadac mieszkanko... :-)

w piatek jedziemy do notariusza podpisywac umowe przedwstepna... niestety mamy konkurencje, bo sa tez ludzie rownie zdecydowani jak my, ale my bylismy pierwsi... tyle, ze to jeszcze nic nie oznacza...
...ale jestem dobrej mysli... w koncu nie moze byc tak, ze nic sie w zyciu nie udaje... ;-)

dziendoberek... :-)

cos mi sie dzis za dobrze spalo... nieprzytomna jestem, bo musialam wstac... i jakas polamana...
chyba moje stare kosci domagaja sie weekendu... ;-)

wczoraj po raz pierwszy w zyciu nie ja kladlam syna spac... no i po umyciu nie bardzo chcial jesc (ma widac znaczenie ktomubutle podaje), trzeba go bylo dokarmiac na spiocha...
...nie przypuszczalam, ze w tym wieku dzieci jeszcze maja taki odruch, poczulam sie, jak bym znow byla mama niemowlaczka... ;-)

Dzień dobry
Ja też jestem nieprzytomna, Natalia zrobiła nam pobudkę w nocy i nie chciała wrócić do łózeczka, a poniewaz mnie się starsznie chciało spać to odpuściłam - finał jest taki, że nikt sie nie wyspał. Dzisiaj położę się wcześniej i w razie cyrku po prostu nie dam za wygraną.

reklama
Witam,
jestem bo co prawda SPA nie będzie :no: ale za to jest piękna bielizna + wizyta u kosmetyczki. hmmm to drugie to wcale nie w ramach prezentu, ale niby zamiast SPA mam się tym zadowolić! :wściekła/y: ;-) No a o butach juz nawet nie wspomnę...
Kasiu a ja musze czekac do końca miesiąca... :wściekła/y:
Teddy życzę powodzenia!!!! Na pewno w końcu się uda! Trzymam kciuki!
u nas nocka tez jakaś dziwna, Zuźka przebudziła sie juz po godz. 23 i tez spała juz dalej ze mną. I średnio jestem wyspana.

Do góry