reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

dobra - but u szewca, a ja w półbucikach biegam! no pięknie! :no:
i to maja być walentynki! hmmm chyba zacznę je świętować! :wściekła/y:

reklama
ha ha ha dziewczyny! ;-) Syla mąż kazał mi zrobić to samo jak do niego zadzwoniłam! W sumie mogłam tak zrobić a jutro wołać nowe buty... :laugh2:

Pewnie, że dzisiaj.
Ja tak przyzwyczaiłam Kamila, ze wczoraj zdziwił się, że jeszxcze nie byłamw nowym centrum handlowym i że jeszcze nie mam stamtąd przynajmniej jednych nowych butów. Więc wiecie, chyba wezmę to sobie do serca, pojadę tam i wróce przynajmniej z jednymi butami:-)

Witajcie
Ale mam zaleglosci w bb, a nie bylo mnie tylko wczoraj. Jakos tak do bani sie czulam, ze odpuscilam sobie silownie. Pogoda jakas nijaka, niby wiosna a jeszcze zima.

chyba tak zrobię! Skoro dziś walentynki! hi hi
A już znam odpowiedź mojego męża:"weźmiesz 13 to sobie kup"
o i już! :no:
dzieki tusiekn :-)

Syla to super miec pasje i oczywiscie do tego zdolnosci. My z pewnoscia bedziemy Natka kierowac w strone muzyki (o ile pozniej bedzie sam chcial) bo ma naprawde niesamowity sluch i strasznie muzykalny jest. Z reszta co sie dziwic, tata dawniej gral na pianinie i nie tylko, a ja tez mam dobry sluch i ladnie spiewam - nie zebym sie chwalila;-) Kasiek kabla jak nie bylo tak nie ma:wściekła/y:, ale to nie ma narazie znaczenia bo nie mam dostepu do galeryjki. A wlasnie czy ktoras z Was wie kiedy bede go miec? Chcialabym zobaczyc Wasze maluchy i wklejac tez Natka.

tusiekn poszukaj na allegro kabla. A z dostępem to jak pisałam na GG nie wiem od kiedy i komu.

magdusiek naucz mnie jak to sie robi! Mój maz twierdzi, ze mam 1000 torebek i wszystkie takie same! A ja mam ich naprwde tylko kilka i wcale n ie sa takie same! Jak słyszy o zakupach to zaraz ja słysze:"znowu? no przeciez masz już takie... albo dopiero sobie kupiłaś podobne!". :wściekła/y:

reklama
Witajcie!
Jaki tu ruch! Nie mam kiedy nadrabiać!!!! Ale super, cieszę się, że znowu forum odżywa!

A mnie dzisiaj spotkała baaaaardzo miła niespodzianka! Otwieram rano laptopa, a tam na klawiaturze leży pięknie zapakowane w czerwony szyfonowy woreczek zaproszenie upomnikowe do Salony SPA! :-) :-) :-) Kochany mężuś zafundował przemęczonej żonce serię zabiegów relaksujących :-) Strasznie się cieszę!!!!

No dobra, pochwaliłam się, to idę poczytać co u Was.

Do góry