reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Pewnie, że dzisiaj.
Ja tak przyzwyczaiłam Kamila, ze wczoraj zdziwił się, że jeszxcze nie byłamw nowym centrum handlowym i że jeszcze nie mam stamtąd przynajmniej jednych nowych butów. Więc wiecie, chyba wezmę to sobie do serca, pojadę tam i wróce przynajmniej z jednymi butami:-)
Ja tak przyzwyczaiłam Kamila, ze wczoraj zdziwił się, że jeszxcze nie byłamw nowym centrum handlowym i że jeszcze nie mam stamtąd przynajmniej jednych nowych butów. Więc wiecie, chyba wezmę to sobie do serca, pojadę tam i wróce przynajmniej z jednymi butami:-)
tusiekn
Fanka BB :)
Syla to super miec pasje i oczywiscie do tego zdolnosci. My z pewnoscia bedziemy Natka kierowac w strone muzyki (o ile pozniej bedzie sam chcial) bo ma naprawde niesamowity sluch i strasznie muzykalny jest. Z reszta co sie dziwic, tata dawniej gral na pianinie i nie tylko, a ja tez mam dobry sluch i ladnie spiewam - nie zebym sie chwalila;-) Kasiek kabla jak nie bylo tak nie ma, ale to nie ma narazie znaczenia bo nie mam dostepu do galeryjki. A wlasnie czy ktoras z Was wie kiedy bede go miec? Chcialabym zobaczyc Wasze maluchy i wklejac tez Natka.
mała26
Październikowa mama 2005
magdusiek naucz mnie jak to sie robi! Mój maz twierdzi, ze mam 1000 torebek i wszystkie takie same! A ja mam ich naprwde tylko kilka i wcale n ie sa takie same! Jak słyszy o zakupach to zaraz ja słysze:"znowu? no przeciez masz już takie... albo dopiero sobie kupiłaś podobne!".
reklama
Doxa
Fanka BB :)
Witajcie!
Jaki tu ruch! Nie mam kiedy nadrabiać!!!! Ale super, cieszę się, że znowu forum odżywa!
A mnie dzisiaj spotkała baaaaardzo miła niespodzianka! Otwieram rano laptopa, a tam na klawiaturze leży pięknie zapakowane w czerwony szyfonowy woreczek zaproszenie upomnikowe do Salony SPA! :-) :-) :-) Kochany mężuś zafundował przemęczonej żonce serię zabiegów relaksujących :-) Strasznie się cieszę!!!!
No dobra, pochwaliłam się, to idę poczytać co u Was.
Jaki tu ruch! Nie mam kiedy nadrabiać!!!! Ale super, cieszę się, że znowu forum odżywa!
A mnie dzisiaj spotkała baaaaardzo miła niespodzianka! Otwieram rano laptopa, a tam na klawiaturze leży pięknie zapakowane w czerwony szyfonowy woreczek zaproszenie upomnikowe do Salony SPA! :-) :-) :-) Kochany mężuś zafundował przemęczonej żonce serię zabiegów relaksujących :-) Strasznie się cieszę!!!!
No dobra, pochwaliłam się, to idę poczytać co u Was.