reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Nie wiem czy można ją kupić ... Jakiś rok temu był to dodatek do gazety "Dziecko". Płyta składa się z 10 utworów. Klasyka :-)

reklama
Cześć Mamuśki!
Akurat jem obiadek i pilnie śledzę co napisałyście. Dziwnie mi się tutaj siedzi: akurat jestem w puściutkim, największym pokoju, w którym obecnie stoi tylko i wyłącznie komputer - nawet jak klikam myszą to jest echo ;D ;D

Mój brzusio jest dzisiaj bardzo "niewyrazne" i wrażliwe, nie wiem od czego, ale ogólnie jakaś struta cały czas chodzę...

Ewcia gratuluję dziewczynki!! No to moja córcia będzie miała niedaleko koleżankę.. ;D

hej, to i ja melduje sie po weekendzie, dla nas skonczyl sie dopiero teraz :)
bylo ciekawie....wesele znajomych, zawody meza i w poniedzialek zakupy.
ale Wiecie....ja tez zauwazylam, ze w sklepie normalnym, ze tak powiem, bylo sporo taniej niz w sklepie internetowym.
Mysle, ze przed zakupymi, to dobty pomysl, zeby powybierac sobie w necie co sie podoba, a potem isc do sklepu i powybierac...nie jest to wszystko wtedy tak meczace :)

pozdrawiam :)

Tak Kaszu bede rowiesniczki i to bardzo blisko siebie.

Jolik jak zlozyl wniosek o nowa karte to czekasz max. do 3 tygodni wiec bez obaw

No i byłam w przychodni u ginekologa (nie tego co mnie prowadzi)mój przyjmuje tylko w czwartki i wiecie co?
Dał mi z marszu skierowanie na ocp ,zaraz tam jedziemy bo coś jest bardzo nie tak ale dokładniej dowiem się w szpitalu. Męzuś zda wam relację w razie gdyby mnie tam zostawili , jeżeli będziecie chciały go posłuchać. Trzymajcie się cieplutko. pozdrawiam.

reklama
Do góry