reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Frezja ja też miałam iść na badania krwi (HBS), ale trochę się spóźniłam :-) Laboratorium już zamkniete ... Jutro to załatwię.

Ewcia ta radość to normalne, ja też jak się dowiedziałam kto to będzie chodziłam wesolutka :-) Przyjemne uczucie :D

reklama
hey ciężaróweczki kochane!!
Już nadrobiłam wczorajsze zaległości "witam" a teraz biorę się za restę wątków i już do was piszę.

Witam Mamusie!!

Ewcia gratuluje dziewczynki, ja ide do gin w piatek, moze zrobi mi usg odrazu i tez bede wiedziec :) ::)

Jolik kochana- świadectwa rozdane to fakt, ale rekrutacja do pierwszych klas jest w punkcie kulminacyjnym!! :(
Poza tym oczywiście wszystkie ananasy nie poodbierali świadectw w piątek tylko teraz biegają do mnie po odbiór! Jakbym miała mało roboty! Jeszcze wczoraj z nowej matury świadectwa przywieźli w końcu! Po zatym maturzyści nasi biegają po duplkaty świadectw! :( I ta rekrutacja najgorsza! brrrrr Ale podobno zaraz ma przyjść jakaś stażystka na rozmowę do dyrektora! Zobaczymy! Tak czy tak postanowione- ide 12 lipca do giny i na L4! Wiem wiem, cieszycie się!  ;D Ale nie wiem jak ja będę z wami plotkować, chociaz od jakiś 3 tygodni i tak właściwie mnie nie ma prawie na forum!  Ale dopada mnie znowu handra i chce już do domku!
W piątek wymieniali nam w końcu te okna, a w sobote robili obróbkę. I pwiem szczerze: niech ich szlak... Tak spieprzyli tą obróbkę, że mój teść wczoraj i dziś znów będzie po nich poprawiał! Szok co oni zrbili! Nie dość, że ta obróbka nazywa się tak naprawde tylko obróbką tynkarską, czyli bez szpachlowania- o czym nie wiedzieliśmy to jeszcze tyle tynku nawalili, że trzeba to skrobać i ściany upieprzyli na pół maetra naokoło ram okiennych! mówię wam nie chciałybyście na to patrzeć! I sami musimy teraz szpachlować, docierać i malować. Także do końca tygodnia nam pewnie zejdzie! A i jeszcze oczywiście parapety nam zniszczyli, więc dodatkowa robota!  :mad:
A teraz jadę pod eskortą po kasę do banku na stypendia dla dzieciaków! hi hi młode chłopaki przyjechali!

Witam
Ja dzisaij jakoś przespałam tą noc,ale brzch dalej twardy :( jeszcze tylko dzisiaj i jutro :( boje się :( dzisiaj taki upał,a ja musze iśc po L4 i zanieść je do pracy:( popołudniu poleniuchuje na ogródku :p mam basen na ogródku ale nie moge do niego wchodzić :mad: a tak bym sobie weszła :p posiedziała ,choć odrobinke,ale moja babcia zaraz po mnie krzyczy no i wole już sobie odpuścić :p Ja idę 6 lipca na USG i może wtedy lekarz już mi zdradzi tą tajemnice kto zamieszkuje w moim m1 ;D już się nie moge doczekać ;D a jak będe musiała iść do szpitala no to dowiem się wcześniej :D

Witajcie, witajcie, widzę, że wszystkie macie jakieś plany na dzisiaj ;)
Ja już po zakupach na bazarku no i po śniadanku!

Frezja nie ma za co ;)
Sorki że tak późno, ale normalnie zapomniałam o tym :)

Ewcia - jaki zdolny ten Twój mąż! Świetnie poradził sobie z suwaczkami!

Mała to może jednak zdecydujesz się na internet w domku ;) Chociaż do czasu aż wrócisz do pracy!

Patrycja trzymam kciuki za Twój twardy brzunio, może uda się nie iść do lekarza, no i niech w końcu Twoje maleństwo zdradzi kim jest ;)

oj Doxa nie da rady, bo chcę wyrzucić komputer z domku! Mamy tylko dwa pokoje, tak więc jeden duży jest nasz,a w małym stoi komputer teraz, no a za kilka m-cy... A w dużym już się ko mputer nie zmieści, poza tym nie chciałabym spać w jednym pokoju z komputerem. Tak mieliśmy przez tyle lat w Wawie i wystarczy już tego napromieniowania! ;) ;D A w sierpniu zaczynamy remont pokoiku.
Ja też się wczoraj pożarłam z mężem i teraz jest cisza... Ja nie ulegnę, a on postawił na swoim choć wiedział, ze nie ma racji! Więc dobrze, niech tak będzie!

no i jest stażystka!!!! Od 4 lipca już przychodzi, więć mam tydzień na pokazanie jej wszystkiego co i jak. :)

reklama
Do góry