reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

oj tak. Tylko mam nadzieje że wrócę po macierzyńskim. Bo ta dziewczyna to znajoma jednej kobitki z księgowości. :p

reklama
Mała nie martw się na zapas, a już na pewno nie teraz!!! W tym momencie Twoje maleństwo jest najważniejsze!!!! Wszystko dobrze się ułoży!

Hej Mamusie :)

Widze że samopoczucie dopisuje, ja właśnie siedze w pracy i nic mi sie nie chce.... :o Maluszek śpi więc mam trochę spokoju z tymi kopniaczkami ;D

Doxa co to za kołysanki dla Dzidzi????? Możesz coś wiecej mi napisać :)

Mała na L4 to sobie odpoczniesz, Doxa ma racje nie ma co się martwic a może po macierzyńskim wcale nie będziesz chciała jeszcze wracać....

Nie ma za co!
Ja mam na razie Muzykę bobasa CD1 - bardzo fajna oraz Klasykę bobasa (ta już mniej mi się podoba, zależy co kto lubi ;))

Ja już po zakupach i niestety nie po fryzjerze. Tyle ludzi, że szok !!!
Przy okazji zapisałam się do naszej przychodni. Mieszkam tutaj już dwa lata i jeszcze nie zdążyłam tego zrobić :-) Okazało się, że kartę też muszę zmienić ze względu na zmianę miejsca zamieszkania i zmianę nazwiska. Mam nadzieję, że zdążę otzrymać nową przed rozwiązaniem :-)

Jeżeli chodzi o muzykę to razem z moim dzieciaczkiem wieczorkami puszczamy sobie "Relaksacyjną muzykę dla przyszłych mam" Naprawdę relaksuje :-)

reklama
Do góry