reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Kaszu jej nawet nie mozna zaliczyć do LUDZISKA !!! a taka zawsze fajna mi sie wydawała !!! A jak Twój nastrój, poprawił sie troszkę???

Doxa spotkanie ze znajomą udało się ???

Frezja szczęśliwie dzisiaj nie było upału więc żyję ;)

Jolik no co to był za babsztyl! Powiedziałaś jej że nie chcesz tego słuchać?

Kaszu widzę i nowy suwaczek i migające napisy (to z tej stronki co podałam? Fajniutkie nie?) Super masz teraz podpis! To chyba tak na poprawę humoru ;)

Niestety nie :-( sirota jestem, Nie komentowałam tego i dosyć szybko skończyła temat. Jednak co chciała powiedzieć to powiedziała :-(  a mnie przeraziła !!!

OK dziewczynki nie poruszajmy tego tematu plisssssssssssssssssssssssssss

reklama
Witajcie!!! Cały dzień spędziłam w łóżku, i pewnie dalej bym leżała gdyby nie głód.Czuję się lepiej, katar już tak nie męczy tylko jeszcze dośc wysoka temperatura.Mam nadzieję,że do końca tygodnia wyzdrowieję.

Do góry