reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
OK Magda, będę uciekać, bo jutro rano muszę pojechać z mężulkiem do pracy, aby mieć samochód do dyspozycji!
Trzymaj się i spróbuj tych kołysanek dla maleństwa ;)

jak sobie z tobą rozmawiałam to uspokoiło się chyba w końcu usnęło a i ja zrobiałam się śpiąca bo i pora już do tego. dobrej nocy Doxa

Witam wszystkie mamusie już nie śpię bo pędzę za waszą radą do przychodni , wszystkim , życzę udanego i miłego dnia , a zapowiada się gorący (przynajmniej narazie słonko daje nieżle).Zajrzę do was po południu lub wieczorkiem narazie papa

Witajcie mamuśki :-)
Już jestem po śniadanku i obmyślam plany na dzisiejszy dzionek :-) Moje koleżanki wszystkie pracują i spotkanie z nimi mogę zaplanować dopiero na wieczorną porę.
Hmmm może tak : sprzatanie, zakupy, fryzjer, dobra książka :-) no i obiadek ...

Zresztą co tu planować, dzień jak zwykle sam się ułozy po swojemu :-)

DZIEŃ DOBEREK W3SZYSTKIM MAMUŚKOM

ale mi sie dzis fantastycznie spalo. Przed zasnieciem smialam sie jak glupia do sera z tego pwoodu ze juz wiem kto ze mna zamieszkal :-) Grzegorz tylko juz mowi Julcia Julcia. Chcial chlopczyka chyba jak wiekszosc facetow ale widze ze z dziewczynki tez sie cieszy

Ja dzis mam w planach kupic karnisze, potem umowilam sie z kolezanka z ktora skocze na rynek na lody a przy okazji podrzuce dziewczynom do pracy L4 . Znow dzis takie ciepelko.
Dopiero dzis jak czytalam wczorajszse wiadomosci wieczorne zauwazylam ze mam podpis " to dziewczynka" to moj mezus szpiegowal na forum i zrobił mi male poprawki.
Wczoraj jak pojechalam odwiesc robotnika do domu to wrocilam 2 godziny pozniej :-)) wstapilam do znajomej na klachy z albumem slubnym

reklama
Witam miłe panie.
Doxa dzięki za link do suwaczów jesteś kochana :-*
Ja miałam iść na badanie krwi RH bo nie mam dowodu na swoją grupę krwi a położna uwieżyła mi na słowo ::) ale nie chce mi się nic po wczorajszym szaleństwie. Jutro pujdę.

Do góry