reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Cześć Magda !
No to masz niezłe śniadanko :-) a ja jeszcze nie mam pomysłu co by konkretnego zjeść.

Witaj Doxa,
Na Śląsku ciepło ale niebo zachmurzone no i strasznie dusznooooooooooooooo.
Jak się wczoraj udała wizyta u znajomych?

Jolik bardzo dobrze, dziękuję!!! Dawno już ich nie widzieliśmy, poza tym moja koleżanka to mamusia 2 synków, więc dużo rad mi dała, no i jakieś ciuszki ciążowe .... ale nie w moim stylu te sukienki więc chyba nie będę nosić :(

Fajnie jest od czasu do czasu wyrwać się z domku :-) a co do ubrań ciążowych liczą się checi :-) ja też mam niestety kilka ubrań od znajomych, których raczej nigdy nie założę ze względu na mój odmienny gust :-)

Dokładnie tak!

Idę dzisiaj wieczorem na USG, ciekawe czy coś się dowiem. Idę do przychodni rejonowej na moje pierwsze (oficjalne) badanie ;)

No to ciekawe jakie bedą Twoje odczucia po tej wizycie :-)
Z tego co pamiętam to "prowadzisz" sie prywatnie prawda?

hey laseczki ciężaróweczki!

właśnie skończyłam nadrabiać weekendowe zaległości "witam", a teraz biorę się za inne wątki bo z tego co przeczytałam mamy nowe zdjęcia :)

reklama
Ta,k byłam 2x na USG prywatnie i moja lekarka nic o tym nie wie ;D Nie wiem jak ja bym wytrzymała do końca 25tc bez spotkania z moim synkiem "na ekranie", no i nie wiedziałabym że to chłopczyk i że zdrowy itp. Przecież zamartwiałabym się na maxa!

Witaj mała! Chyba dzisiaj w pracy masz większy luzik niż ostatnio?

Do góry