reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

PATRYCJA TEZ MASZ TAKIE DOLEGLIWOSCI ZE SWEDZI CIE BRZUSIO I PIERSI. JOLIK PISALA ZE POMOGLY JEJ KREMY NA ROZSTEPY - A TY UZYWASZ JAKIS, JA BARDZO DUZO ŁADUJE NA SIEBIE OLIWKI NA DLA DZIECI BO SIWETNIE NAWILZA ALE NIE ZAWSZE MOGA JA DAC BO POTEM UBRANIA SIE BRUDZA JAK GDZIES WYCHODZE

reklama
Jestem brzuchatki jestem ;)
Dzisiaj jest pierwszy dzień wakacji, wczoraj mój mąż pisał ostani egzamin, wyniki za tydzień, ale czuje że zdał  ;D
Więc w końcu mamy niedzielę dla siebie!!!!!!!!!!!!!!!! Wybieramy się do znajomych.
Miłego dnia mamunie!!!

Ewcia ja obudziłam się o 7:30 - biorę ten wstrętny Fenoterol ;) Ale jak pisałam dzisiejszą niedzielkę spedzę wyjątkowo z mężem ;)

TO FAJNIE POZDROW GO :-) JA JUZ ZA TYDZIEN BEDE MIEC KONIEC REMONTU WIEC WTEDY TEZ BEDZIEMY MIEC CZAS DLA SIEBIE I MOZE JAK STARCZY NAM PIENIAZKOW SKOCZYMY GDZIES NA KILKA DNI W GORY

Dziewczyny swędzi Was skóra bo się rozciąga. Koniecznie trzeba się smarować np. kremami na rozstępy, albo nawet zwykłymi balsamami do ciała, oliwka też jest dobra. SMarowac i masować!!! Brzunio i piersi i boki!

Doxa ja też zamierzam dzisiaj pobyć dłużej z moim męzusiem.
Zaplanowaliśmy spacerek - fajna pogoda jak dla mnie :-)

A co do swędzenia to bardzo sie cieszę, że już mnie to nie dotyczy jak narazie :-) Wkurzające uczucie !!!!

reklama
No to super :-) To bardzo miłe z jego strony.
Mój niestety nie zrobił mi śniadanka ale czule podziękował za to, że ja mu je zrobiłam ;D

Do góry