reklama
A
Anja26
Gość
Dziewndobry,
U mnei dopiero rano, wsumie nie rano juz po 12, ale dluzej spalismy bo po weselu.
Patrycja ja jestem z chicago, ale to bylo wesele mojego kuzyna.
Tez zrobilismy sobie sniadanie taka pyszna jajecznice z warzywkami ale niestety ja wszsytko zwrucilam nie wiem czemu i teraz pije miete.
Takze teraz sie zastanawiamy co by zrobic na obiad, oczywisice co mi nie zaszkodzi.
Patrycja ja tez mam krew rh-, mialam ta szczepionke juz raz, i w 30 tygodniu bede musiala ja brac jeszcze raz. W 14 tygodniu plamilam i lekarzm mi ja dal na wrazie czego.
Ohhhhhh i ta pogoda strasznie dzisaj jest, mielismy plany jechac nad jezioro ale dzisaj parno, dzuno i zero slonca. Takze siedzimy caly dzien w domku w klimie :laugh:
U mnei dopiero rano, wsumie nie rano juz po 12, ale dluzej spalismy bo po weselu.
Patrycja ja jestem z chicago, ale to bylo wesele mojego kuzyna.
Tez zrobilismy sobie sniadanie taka pyszna jajecznice z warzywkami ale niestety ja wszsytko zwrucilam nie wiem czemu i teraz pije miete.
Takze teraz sie zastanawiamy co by zrobic na obiad, oczywisice co mi nie zaszkodzi.
Patrycja ja tez mam krew rh-, mialam ta szczepionke juz raz, i w 30 tygodniu bede musiala ja brac jeszcze raz. W 14 tygodniu plamilam i lekarzm mi ja dal na wrazie czego.
Ohhhhhh i ta pogoda strasznie dzisaj jest, mielismy plany jechac nad jezioro ale dzisaj parno, dzuno i zero slonca. Takze siedzimy caly dzien w domku w klimie :laugh:
Dziewczyny nie daje mi to żyć czy Wy słyszałyście o takim zaburzeniu rytmu serduszka u płodu gdzie przy normalnym tętnie nagle spada-bije bardzo wolno i znowu normalnie?Do poradni patologii ciąży jestem zarejestrowana dopiero na 10 lipca a do tego czasu osiwieję.I jeszcze jedno wczoraj wieczorem zauważyłam jak podbrzusze mi sie nagle napina, zaokrąla i twardniej póżniej wraca do normalnego stanu i tak 3 razy.Co to jest bo się nieźle wystaszyłam?
Karen to są skurcz macicy. Jest to normalne pod warunkiem ,że zdarza się od czasu do czasu i nie trwa długo.U mnie takie skurcze trwały nawet po pół godziny i min. dlatego wylądowałam w szpitalu. Przy najbliższej wizycie u gina powiedz mu o tym.Dziewczyny ja jestem prawie nieprzytomna, nie było mnie tu a ni wczoraj ani dzisiaj bo cały czas leżę w łóżeczku.Grypa całkowicie mnie rozebrała, mam taki katar że przwie nic nie widze na oczy .Mężuś ma teraz sporo roboty ale narazie dzielnie to znosi.Prawie nic nie jem bo nie mam apetytu a pozatym strasznie boli mnie gardło.Jutro idę do lekarza bo nie wiem co mogę sobie zaplikować, a może któraś z was coś mi doradzi.POZDRAWIAM!!!
Kasia74 współczuję jeśli chodzi o chorobę jak był ten okres grypowy w lutym\marcu to pytałam lekarza co w razie grypy mogę brać więc rutinoscorbin jadłam po 6 szt dziennie profilaktycznie, na gorączkę można paracetamol w ilości pół tabl na gardło ziołowe tabletki dobry jest tantum verde w aerozolu.Poza tym herbatka z cytryną lub sokiem z malin,mleko z (UWAGA!!!) czosnkiem,majerankiem,miodem słyszałam że dają też masło.
cześć Wam!!ja to ostatnio mam bóle pleców,brzuch mnie boli dość często,tak jakbym miała dostać za chwile miesiączke non stop mam mokrą bielizne musze cochwile zmieniać bo wkładka nawet nie pomaga no i w nocy non stop chodze do wc opróżnić pęcherz jest to już męczące..i jeszcze jedno non stop czuje jak stoje takie parcie w brzuchu,mam takie uczucie jakbym miała wszystko na dole brzucha i zachwile miałoby mi to wylecieć ale zaraz ustaje niewiem co się ze mną dzieje,jutro zaraz z rana ide do ginekologa.a dzidziuś rusza się niesamowicie żywo,już gołym okiem widze jego ruchy ;D
Z tymi skurczami to mnie zmarwiłaś.Jem no-spę ponieważ jestem zagrożona przedwczesnym porodem i jak powiem o tych skurczach to pewnie też wyląduję w szpitalu bo już ostatnio chciał mnie wziąść na oddział gin.Ty tylko przez te skurcze byłaś w szpitalu czy jeszcze się coś działo
Patrycja ja też właśnie miałam takie uczucie jakby ciągnienia w podbrzuszu i okazało się że jest silny ucisk na szyjkę i może zacząć się otwierać.U Ciebie na pewno wszystko będzie oki ale zajdź z tym do gina bo nie można takich rzeczy lekceważyć
reklama