reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja od samego początku jestem prowadzona przez prywatnego gina no i dlatego za wszystko płacę. Jest tego coraz więcej i szczerze mówiąc myślę nad tym, żeby się pojawić w przychodni i przynajmniej skierowania na podstawowe badania brać stamtąd. Ale narazie to tylko myślę :-)

reklama
cześć wszystkim w Łodzi też zapowiada się upał ale nie jest jeszcze duszno
Jolik jak tam ze śniadankiem zjadłaś coś?
Doxa będę czekać na relację z usg ,zazdroszczę ci , ja też się chyba wybiorę do innego poleconego mi przez znajomego gina, ale to dopiero po 10 lipca(wypłata) wiem , że jest dobrym specjalistą i na każdym badaniu robi usg za darmo(bez dodatkowych opłat) przy okazji skonsultuję to co mi mój gin nagadał i może ten powie mi coś konkretniejszego odnośnie płci dzidzi , ułożenia(że za nisko i czy to jest aż tak bardzo bardzo zle no i odnośnie moich bóli podbrzusza i kręgosłupa).
Mała fajnie ,że znowu jesteś , i jak po weekendzie?

Wczoraj czytałam opinię o szpitalu w którym mam zamiar rodzić i powiem , że to jest chyba raczej dobry wybór jeśli idzie o Łódz , żadne centrum zdrowia matki polki (tam jest taka masówka , że aż ciężko położnym się połapać która ma rodzić która już urodziła itd.), a mój niczego sobie malutki, blisko domku , świetni specjaliści , miłe połozne. Co więcej chcieć?

Magda koniecznie idź na konsultacje do tego drugiego lekarza, wygląda że małeństwo ułożyło się u Ciebie tak samo jak moje (czyżby się umówiły nasze dzieci ;)). Jeżeli jest nisko ułożone to niestety wskazane jest leżenie i to najlepiej z poduszką pod pupą! A 10.07 już za 2 tygodnie!

Wiem Doxa dlatego tą konsultację uważam za konieczną chociażby dla mojego świętego spokoju. Mój gin powiedział , że nie widzi za bardzo powodu , żeby kłaść mnie na oddziale bo dzidzi jest główką do góry a nie do dołu , ale do mnie to nie przemawia , przecież dzieci rodzą się też pośladkowo ,dlatego chcę iść ,zresztą męzuś też mnie do tego namawia. A tego nowego gina mam poleconego przez męża znajomego (ten znajomy pracuje w pogotowiu więc chyba wie co mówi i byle kogo by mi nie polecał).

A moj łobuz jest albo był (dzisiaj się okaże) główką do dołu! Do szpitala to nie ma co się pchać, pewnie będą szprycować lekami no i na pewno wtedy kobieta leży cały czas ;) Odpoczywaj w domku często, mam nadzieję, że fala gości i sprzątania już jest za Tobą? ;)

WITAM WSZYSTKIE

DOXA mam prosbe sprawdz poczte , wysłałam zdjecia slubne , ktore wczoraj odebrałam. Dostałąm je na płytce wiec tak szybko je wysłałam, ale nie jestem pewna czy dojdą:-(

Magda już po śniadanku, kanapeczki z sałatka pomidorową PYCHOTKA !!! i nawet wyprałam chodniczek w kuchni. Zmachałam się strasznie dlatego muszę chwilkę odpocząć. Dzisiaj w planie jeszcze mycie jednego okna. Jedno na dzień :-) więcej nie dam rady, muszę się szanować :-)

Dziwne, że jest nas tyle z tym nieprawidłowym ułożeniem...

reklama
Ewcia już widziałam Twojego maila, ale wysłałaś mi plik startCD.exe, mój Outlook blokuje mi automatycznie pliki z rozszerzeniem exe, bo często zawierają wirusy. Wyślij mi zdjęcia czyli pliki z rozszerzeniem jpg albo gif ... tak jak ostatnio!

Do góry