reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Kaszu- słońce , nie zamęczaj się tak , bo czy warto? I Ty i Dzidzia potrzebujecie odpoczynku. A jeśli chodzi o psa to spytaj męża czy jak założyłby futro to też by mu było zimno na tarasie latem ;D i głowa do góry to Ty jesteś dla twojego męża najważniejsza i dzidzia którą masz. A takie sytuacje się zdarzają więc się nie martw on też może mieć zły dzień jak każdy . Napewno mu przejdzie i będzie jak na ranę przyłóź , jak tylko zrozumie ale pamiętaj nic na siłę. Głowa do góry nie jest tak źle , by nie mogło być gorzej ,więc się za bardzo jego fanaberiami nie przejmuj tylko następnym razem niech on sprząta po psie.

POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!!!

DZIS MIALAM SOBIE DLUZEJ POSPAC ALE NIESTETY MOJ KOCHANY MAZ WCZORAJ WIECZOREM ZOSTAL ZAPROSZONY DO MOJEGO SASIADA . MOJ MIAL POSTAWIC OBIECANA WODKE WESELNA I TO ZE ZAMIESZKAL TERAZ TUTAJ IWEC MUSI SIE WKUPIC HE HE HE WSZYSTKO BYLOBY OK ALE NIE SKONCZYLO SIE TO NA 1 BUTELCE TYLKO NA 3 I TERAZ MAM SKUTKI .BIEDAK LEZY :-((( BOL GLOWY. JA ZARAZ MUSZE JECHAC PO ROBOTNIKA KTORY ROBI NAM TEN REMONT , POTEM SNIADANKO I WRACAM DO WAS :laugh:

No Ewciu dobrze , że jesteś bo już myślałam , że tylko ja tak rano wstaję , a to już chorobliwe . Mężusiowi współczuje ale kto pije za dużo wódki ten.................ma rano symptom dnia drugiego (kaca) ;D

Ja też niedługo będę zmykać , bo na jedenastą jedziemy z psem na szkolenie , ale potem pojawię się napewno , a narazie jeszcze jestem i to już po śniadanku.

PRZYNAJMNIJE Z RANA MAM SPOKOJ NIKT NIE MARUDZI....OK UCIEKAM BO MUSZE O 9,00 WYJECHAC.
MAGDA 25A JAKIEGO MASZ PIESKA.JA TEZ MAM NAWET DWA JEDEN TO PUDELEK A DRUGI CHART AFGANSKI - MOJ PUPIL

Ja mam dwa mieszańce tyle że jedna to owczarek niemiecki z czymś co niewiem , a ta druga owczarek niemiecki z kaukazemi to z nią jeździmy na szkolenie bo jest jeszcze młoda (głównie ze względu na dzidzię).Wzięliśmy ją bo myśleliśmy , że nie będziemy mieć dzieci (2 lata starań) a tu niespodzianka w listopadzie wzieliśmy szczeniaka a w styczniu zaszłam w ciążę to było moje wielkie zdziwienie

reklama
Witajcie dziewczynki,
Kaszu z mężami tak to jest, jak się nie marudzi o złym samopoczuciu to żadnej litości dla nas nie mają :-) ja od czasu do czasu w celu wzbudzenia litości u mojego męzusia jęczę jak to mi ciężko itd :-) POMAGA :-)
KOBITKO OSZCZĘDZAJ SIĘ !!! O której Ty chodzisz spać !!! - zamęczasz siebie i dziecinkę - czy warto?

Do góry