reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam :)
Ale tu pusto, chyba wszystkie za sprzątanie się wzięły ;)
Ja poproszę męża żeby mnie zawiózł do mamy przed pracą. Taka pogoda a ja mam siedzieć sama w czterech ścianach? :( nie!!
Jadę na wieś i już ::)

reklama
Witam w tak słoneczny dzionek
Dziewczyny dzis nie wiem czy bede z wami poniewaz moj mężulek ma wolne i wybieramy sie na zakupy. Zdjecia wczoraj ogladalismy i wybieralismy pozycje. Bede do odbioru w poniedziałek wiec wtedy znow bede sie musiała usmiechnac do DOXY by je wkleiła na forum.
Dzidzia buszuje od rana- na arzie pogoda mu słuzy..ale obawiam sie co bedzie pod koniec dnia . Mysle ze jutro bede juz z wami
TRZMAJCIE SIE
I UWAZAJCIE NA TE SLONKO

hej wspaniałe panie brzuchatki!
prosiłam kiedyś o przepis na sernik na zimno ;D
wczoraj wypróbowałam
i jest pyyyyycha
ja nie bardzo mam ręke do pieczenia
a ten sernik,prosty do zrobienia a bardzo dobry
najbardziej jest zachwycony mój 9-letni syn
jeszcze raz dziękuje ;)

Marta3x nie ma za co! Autorka tego przepisu akurat dzisiaj wyjechała na wakacje! Ale przekażę jej podziękowania! Z nas to chyba połowa już robiła ten serniczek ;D ;D ;D

Witam Panie,
Jak samopoczucie? Jak czytam u was tez takie upalu jak i u nna. Dzisaj ma dosjc do 40 stopin a ja mam wesele :mad: Chyba zemdleje w kosciele, nigdzie mi sie nei chce z domu wychodzic bo w domciu chlodno od klimy. A tutaj trzeba isc do kosciola apozniej na sale, musze przyznac ze mam dosc tych imprez. A wy jakie plany na weekend macie?

cześć !!skąd jesteś Anja26bo dzisiaj byłam w parku i widziałam dwie pary młode robiące zdjęcia,jedna pani młoda miała brzuszek ;D

reklama
Cześć dziewczyny - ja akurat po robocie!
Rano przygotowałam pokój do malowania, potem na egzaminy (na sczęście dostałam 5), o 16:00 wzięliśmy się za malowanie i aż do teraz, jeszcze powycierałam, wydarłam plamy z farby, a jutro dalej.....trzeba wykorzystać, że mąż ma wolne...
Swoją drogą i tak jakoś mi smutno...ten dzień był jakiś taki...
zresztą znowu śpię w osobnym pokoju, znów pogryzłam się z mężem o naszego psa...
ale czasami odnoszę wrażenie, że jest on dla niego ważniejszy niż ja...
wczoraj spędził noc na tarasie i było dobrze a dziś mój mąż uparł się, że lepiej znowu go wpuścić do mieszkania, bo zmarznie na balkonie...(śmiechu warte)...tyl;ko, że to ja muszę po nim póżniej sprzątać i to nie tylko jego odchody, ale również szkody które narobił - w ciągu tygodnia pogryzł 3 pary butów...
Nie mam już sił....
Poza tym strasznie mi przykro, że ja bakam, charuję na całego, choć mogłabym się walnąć na kanapę...dziś nawet pomalowałam prawie pół pokoju sama, na drabinie...
ale co tam...to się nie liczy. A gdzie tam jeszcze zrobić obiad, kolację, pozmywać,itd.
:( :( :(

Do góry