reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
żegnam was :-( ale postaram się choć na chwilkę wpaśc wieczorkiem ;)
KASZU ty cholero ...i ja teraz też mam ochotę na arbuza

Witam
kaszu to super ze twoje lozyko jest na swoim miesjcu. Ja dopiero sie dowiem 5 Lipca. Wcozraj bylam u lekarz wszystko super tylko wlasnie mnie wyslal spowrotem do specilaisty zeby sprawdzic co sie z lozyskiem dzieje.

A tak to u nas tez sa straszne upaly dzis 95 farenhaita, i tak przez caly weekend, w neidziele sie wybieramy nad jeziorko troszke nogi pomoczyc.

No i mój "zgwałcony" mąż ;) zrobił mi dzisiaj fotki  ;D wkleiłam je do brzuszków. Jolik ja już przekroczyłam 90cm :(

Frezja ja jeszcze nie doszłam do prasowania dzidziołkowych ubranek, ale sama myśl o tym mnie przeraża!!!

reklama
Do góry