reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam !
Luszka, ja podobnie jak Ty wpadłam w wir pracy a to dopiero początek. Najgorętsze 2 tygodnie przed nami zanim się wszystko w szkole nie poukłada :p
Nie bardzo miałam czas na zaglądanie na BB.

TEba, witam i Ciebie i Agatkę, napisz kilka słow co u Was.

Teddy, wysłałam zdjęcie Nadi, daj znac czy doszło w załączniku!

reklama
Od nas własnmie wyszedł wet, albo zęby albo jakas infekcja w dziobie się zaczyna. Dziąsła obrzęknięte i na górze i na dole, na dole na pewno zęby, na górze prawdopodobnie. Uspokoił nas, oko ma prawo tak wyglądac po zdjexciu szwów, jesli zacznie podchodzic ropą albo czyms to wtedy dopiero mamy się niepokoic.

Hejka, no to dziewczyny macie młyn w pracy.
Luszka, może atmosferka się poprawi. Prawdopodobnie panie nie są zachwycone, że wakacje się skończyły i trzeba wracać do pracy ;)
Kasia też zaczynasz działać.

Coraz więcej mam wracających do pracy.

Magdusiek, oby tak szybko poszło jak przyszło to coś. Z drugiej strony to i tak się super ułożyło że ten szpital wstrzelił się pomiędzy trzydniówkę i to coś teraz. Przynajmniej macie juz za sobą.

Syla - dokładnie. Ja obsatwiam podrażneinei wyciąganiem szwów i zeby. No, ale zobaczymy jutro.
Teraz Natalia obaliła z dwóch piersi i poszła spać... ciekawe na jak długo ;) Ale dziś mało spała, więc może... może. Oby!

Dziewczyny pracujące i wracające do pracy - mam nadzieję, że szybciutko Wam sie ułoży i dostosuje wszystko.

magdusiek pisze:
Syla - dokładnie. Ja obsatwiam podrażneinei wyciąganiem szwów i zeby. No, ale zobaczymy jutro.
Teraz Natalia obaliła z dwóch piersi i poszła spać... ciekawe na jak długo ;) Ale dziś mało spała, więc może... może. Oby!

Dziewczyny pracujące i wracające do pracy - mam nadzieję, że szybciutko Wam sie ułoży i dostosuje wszystko.

Na 15 minut :D :D :D
I buszuje.

Bry wieczór mateczki!
Zaglądam dopiero wieczorami, dzień zawalony, a Tymiankowi też się coś od matki należy ;)
Popijam piwko (wstyd, matka karmiąca ;D), obym się nie schlała, bo kristof ma nockę ::) Jeszcze powiedzą o mnie w wiadomościach ;D w końcu byłabym sławna...

Magdusiek to na pewno od zębów. Jeszcze w swoim życiu i dawnej karierze zawodowej nie widziałam, żeby rana po zdjęciu szwów wyglądała super. Najczęściej jest właśnie zaczerwienienie, obrzęk itp. Całuski dla Natalki

Luszka, atmosfera w tych cudnych instytucjach jak szkoła, przedszkole zazwyczaj jest "super". A pokój nauczycielski to takie miejsce, z którego przez szparę pod drzwiami często wycieka jad ;D
ups ::) podobno nie s... się w swoje gniazdo, ale tak niestety myślę.

Teba witaj. Ale coś mało naskrobałaś ;)

Syla fajnie, że przetrwałaś :laugh:

Teddy zdjęcie boskie. Jak Prezes przyjaciela zdobywał...

Doxa Oli przystojniak, że hej

Odeśpisz, odeśpisz. Jak Natalka pojedzie pierwszy raz z chłopakiem pod namiot ;)
Może z moim niszczycielem dobytku domowego, to i ja odeśpię ;D

Teddy, nie graj tyle, bo się uzależnisz! Wracaj na bb :)

:laugh:

Rozczula mnie Natalia, wyszukuje sobie jakąs grazjąca zabawkę, naciska aż zacznie grać i tańczy. Jak zauwazy, ze ktos ją obserwuje to sie zawstydza.

reklama
Tymi, naiwniara.... Jak Tymi pierwszy raz pojedzie pod namiot to mnie zaproś do siebie. Będę chciała zobaczyć jak spokojnie nocki przesypiasz ;D....z nosem w oknie albo z ręką na telefonie ;D

Magdusiek a to się Natalka naspała ::) współczuję!!! Podziwiam Cię że jeszcze funkcjonujesz!

spadam spać pa

Do góry