reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hej mamuśki!

Kiedyś z wami pisałam będąc jezcze w ciąży, ale jakoś trudno mi się było przebić ;)
Jestem mamą Agatki urodzonej 20 października. Przyjmiecie nas spowrotem? :)

reklama
witam wróciłam z pracy - kalafior się gotuje, boczniaki usmazone to zaglądam na chwilke - orany to naprawde bedzie cjwilka - Mikłaj własnie wylewa wode z butelki ::)

Teba
ja cię nie pamietam - napisz kilka słó ( troszkę wiecej niz kilka tez może być) ;) o sobie

reklama
Hej Kobiałki.
Wreszcie mam chwilkę na "usiąście" i napisanie. Straszny miałam tydzień i nie było czasu nawet na podczytywanie. Natka miała katarek i dziś dopiero poszła pierwszy raz do żłobka po tygodniu ale zniosła to dzielnie. :)
Ja od wtorku w pracy bo trzeba było przedszkole przygotować na przyjście dzieciaków. Wczoraj zjechałam do domu ok 21 i moje dziecko już spało. Karmiłam ja na śpiocha ale jak tak dalej pójdzie to odstawienie bedzie szybciej niż myślałam. Poza tym atmosferka w pracy nie nastraja laktacyjnie ::) Szkoda gadać.
Teraz lecę kapać dziecię a później może jeszcze zajrzę. (20 sron do nadrobienia w samym witam ::))
Buźka
Pa

Do góry