reklama
Teddy
Październikowa mać
dzien dobry dziewczynki...
ale dzis mielismy noc... pierwsza taka... :
Krystian obudzil sie przed polnoca z dzika histeria i wyl godzine, zasnal po Viburcolu, albo tak sie tym placzem zmeczyl... obudzil sie o 3 i to samo... ale Kamil wstal blyskawicznie i udalo sie malego uspokoic zaczem sie jeszcze rozryczal na dobre... rano tez z rykiem, ale juz teraz latwiej go czyms zajac, wiec jakos na razie jest spokuj... i z tego ryku zaczelo lac mu sie z nosa i ma podraznione gardlo...
a wszystko przez nerwy... niesamowite, jak dziecko chlonie emocje rodzicow...
wyslalam wczoraj Kamila po zakupy do Auchana (z malym, przy okazji spaceru)... wrocil z niczym i wkurzony niemilosiernie... do tego mnie wpiorowal bo dzwonil co minute, ze tego nie ma, tamtego nie ma... no i atmosfera w domu zrobila sie taka, jaka sie zrobila....
Tymi nt. uzaleznienia to mi trzeba bylo 7 lat temu powiedziec, a nie teraz...
....chociaz w instrukcji jest ostrzezenie o epilepsji...
ale dzis mielismy noc... pierwsza taka... :
Krystian obudzil sie przed polnoca z dzika histeria i wyl godzine, zasnal po Viburcolu, albo tak sie tym placzem zmeczyl... obudzil sie o 3 i to samo... ale Kamil wstal blyskawicznie i udalo sie malego uspokoic zaczem sie jeszcze rozryczal na dobre... rano tez z rykiem, ale juz teraz latwiej go czyms zajac, wiec jakos na razie jest spokuj... i z tego ryku zaczelo lac mu sie z nosa i ma podraznione gardlo...
a wszystko przez nerwy... niesamowite, jak dziecko chlonie emocje rodzicow...
wyslalam wczoraj Kamila po zakupy do Auchana (z malym, przy okazji spaceru)... wrocil z niczym i wkurzony niemilosiernie... do tego mnie wpiorowal bo dzwonil co minute, ze tego nie ma, tamtego nie ma... no i atmosfera w domu zrobila sie taka, jaka sie zrobila....
Tymi nt. uzaleznienia to mi trzeba bylo 7 lat temu powiedziec, a nie teraz...
....chociaz w instrukcji jest ostrzezenie o epilepsji...
*syla*
kobieta pracująca...
dzieńdoberek
Hi, hi, dzieciaki chyba dziś w nocy wyły do księżyca. U nas też dziwna nocna pobudka. Jak ja się położyłam to Iga się obudziła. : Myślałam że dostanie pić i zaśnie a ona nie....w najlepsze zaczęła ganiać po łóżku. Po różnych próbach skończyło się butlą mleka, dopiero zasnęła.
Hi, hi, dzieciaki chyba dziś w nocy wyły do księżyca. U nas też dziwna nocna pobudka. Jak ja się położyłam to Iga się obudziła. : Myślałam że dostanie pić i zaśnie a ona nie....w najlepsze zaczęła ganiać po łóżku. Po różnych próbach skończyło się butlą mleka, dopiero zasnęła.
tymi76
Fanka BB :)
Witam!
Tymek chyba wie, kiedy ojca w nocy nie ma, daje mi wtedy popalić 10 razy bardziej niż zwykle Co godzinę - dwie pobudka i przytulić nie wystarczy. Darcie papy na pół osiedla, Bez cycka się nie obeszło. Muszę napisać do szefa kristofa, że absolutnie nie może pracować na nocną zmianę
Tymek chyba wie, kiedy ojca w nocy nie ma, daje mi wtedy popalić 10 razy bardziej niż zwykle Co godzinę - dwie pobudka i przytulić nie wystarczy. Darcie papy na pół osiedla, Bez cycka się nie obeszło. Muszę napisać do szefa kristofa, że absolutnie nie może pracować na nocną zmianę
malgosia_76
Fanka BB :)
Witajcie Kobietki,
U nas też lanie z nosa i gorączka. Lekarz w drodze.
Coś mi się zdaję, że nasze dzieci poprzez kontakt organiczny podzieliły się jakimś pakudztwem.
Bo za duzy zbieg okolicxzności.
Już Trójeczka prycha, zobaczymy co z Olim.
U nas też lanie z nosa i gorączka. Lekarz w drodze.
Coś mi się zdaję, że nasze dzieci poprzez kontakt organiczny podzieliły się jakimś pakudztwem.
Bo za duzy zbieg okolicxzności.
Już Trójeczka prycha, zobaczymy co z Olim.
reklama
Teddy
Październikowa mać
malgosia_76 pisze:U nas też lanie z nosa i gorączka. Lekarz w drodze.
a nie mowilam...
pierwsza choroba mojego syna... nie wiem w ogole co mam robic... goraczki nie ma, wiec nie wiem czy paracetamol jest tu w ogole wskazany... ale z nosa mu sie leje jak z kranu...
meczy sie przez to i ryczy... spal teraz tylko godzine i w dodatku dosc niespokojnie...
Malgos, daj znac co Ci wet powiedzial ad. kataru...