reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Luszka, moja ciumka a jak ja odkładam to krzyczy. Jak słowo daję, gdyby chcviała smoczkja to bym jej dała, juz odpadam, a ona nie. Kamil dawno spi...

reklama
dzien dobry dziewczynki... :)

ale dzis mielismy noc... pierwsza taka... ::)
Krystian obudzil sie przed polnoca z dzika histeria i wyl godzine, zasnal po Viburcolu, albo tak sie tym placzem zmeczyl... obudzil sie o 3 i to samo... ale Kamil wstal blyskawicznie i udalo sie malego uspokoic zaczem sie jeszcze rozryczal na dobre... rano tez z rykiem, ale juz teraz latwiej go czyms zajac, wiec jakos na razie jest spokuj... i z tego ryku zaczelo lac mu sie z nosa i ma podraznione gardlo...
a wszystko przez nerwy... niesamowite, jak dziecko chlonie emocje rodzicow...
wyslalam wczoraj Kamila po zakupy do Auchana (z malym, przy okazji spaceru)... wrocil z niczym i wkurzony niemilosiernie... do tego mnie wpiorowal bo dzwonil co minute, ze tego nie ma, tamtego nie ma... no i atmosfera w domu zrobila sie taka, jaka sie zrobila....

Tymi nt. uzaleznienia to mi trzeba bylo 7 lat temu powiedziec, a nie teraz... ;)
....chociaz w instrukcji jest ostrzezenie o epilepsji... ;)

dzieńdoberek

Hi, hi, dzieciaki chyba dziś w nocy wyły do księżyca. U nas też dziwna nocna pobudka. Jak ja się położyłam to Iga się obudziła. ::) Myślałam że dostanie pić i zaśnie a ona nie....w najlepsze zaczęła ganiać po łóżku. Po różnych próbach skończyło się butlą mleka, dopiero zasnęła.

Witam!
Tymek chyba wie, kiedy ojca w nocy nie ma, daje mi wtedy popalić 10 razy bardziej niż zwykle :mad: Co godzinę - dwie pobudka i przytulić nie wystarczy. Darcie papy na pół osiedla, Bez cycka się nie obeszło. Muszę napisać do szefa kristofa, że absolutnie nie może pracować na nocną zmianę ;)

Witajcie Kobietki,

U nas też lanie z nosa i gorączka. Lekarz w drodze.
Coś mi się zdaję, że nasze dzieci poprzez kontakt organiczny podzieliły się jakimś pakudztwem.
Bo za duzy zbieg okolicxzności.
Już Trójeczka prycha, zobaczymy co z Olim.

reklama
malgosia_76 pisze:
U nas też lanie z nosa i gorączka. Lekarz w drodze.
Coś mi się zdaję, że nasze dzieci poprzez kontakt organiczny podzieliły się jakimś pakudztwem.

a nie mowilam... :)
pierwsza choroba mojego syna... nie wiem w ogole co mam robic... goraczki nie ma, wiec nie wiem czy paracetamol jest tu w ogole wskazany... ale z nosa mu sie leje jak z kranu...
meczy sie przez to i ryczy... spal teraz tylko godzine i w dodatku dosc niespokojnie...
Malgos, daj znac co Ci wet powiedzial ad. kataru...

Do góry