reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
No tak, najpierw narzekałaś na brak rodziny i dzieci, a potem "załatwiłaś" sobie 3-cie dziecko, aby nadrobić stracony czas :laugh: :laugh:

Dokładnie, ja to taka skrajna osóbka jestem.... :laugh:
Chciałam, żeby końcówkę wakacji dzieciaki się jeszcze pobawili i wykorzystali do cna te dni :laugh:...żebyście widziały wczoraj minę mojego męża jak wróciłam z pracy do domu ;D od razu uciegł do sąsiada :laugh:

Teddy, coś rzadko zagląda. Pracuje nad zdjęciem? ;D

widzicie, jak dobrze, że poganiałam NAS z wysyłaniem zdjęć. Dziś już 1 września!
....nie mówiąc juz o tym że sama nie wysłałam. Wrrrrrrr. Zła jestem na siebie i na dobę, że ma tylko 24 godziny!

nie Syla, nie pracuje nad zdjeciem... jak na razie dostalam tylko 4 mordki, wiec srednio jest nad czym pracowac... ;)

ale jakis mam dzis dzien pracowity... zupelnie jak nie ja: upieklam muffinki, ugotowalam barszcz czerwony, zarcie na 3 dni dla Prezesa, schab na obiad sie wlasnie dopieka, poodkurzalam po 2 sniadaniu syna... oczywiscie zrobilam kawe, poczytalam BB i wiadomosci... a teraz sobie pogram... :)

reklama
łomatko Teddy!!!!!!!!!! ::) ::) ::) ::) ::) faktycznie

...a masz jeszcze trochę siły? U mnie pomoc by się przydała...Jakies ostatnie zakupy z Oskarem i inne takie...

a w co grasz?

Do góry