reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Olivcia az od pochwaly sie obudzila :-*
A maz to ma te swoje pomysly ::) ::) ::)
Olivcia zjadla dzisiaj 2 pierogi, ciekawe co jej brzuszek na to??
Dobranoc, bo jeszcze sie umyje.
Milych koszmarow.

reklama
czesc laski i bobaski... :)

cholera, tatus zapomnial okno zaslonic i mlody sie o wschodzie slonca obudzil... wyczuwam jakies moce nie ten tego... ::)

cos mi sie pokitrało z klawiaturą wiec było drukowanymi
za godzinke lecę do pracy ale postanowiłam zajrzeć i nadrobic - moze się uda

dzisaij meżus pierwszy dzień w pracy ( nowej) , a ja ... mam stresik bo w poniedziałek rozpoczecie roku szkolnego - i powitanie rodziców - brrrrrrrrrrr - oby mi sie miła klasa trafiła ::)

Witajcie!

U nas nocka w miarę, zwłaszcza że około 4 tatuś wstał do synia by podać smoczek :) - dziś ma wolne ;)

Teddy super zdjęcie w podpisie :)

Witajcie dziewczyny,

Magdusiek, jak oczko Natalki?

Małgosiu, Ciebie to całe wieki nie było :). Miło Cie widzieć i jak zwykle dużo się dzieje.

ojej i nawet nowe zdjęcia w podpisach

Doxa widzę, że jednak nowa sesja się odbyła. Oli bedzie robił rwania :)
Teddy Prezes super.

Teddy, cholercia muszę Ci zdjęcie Igi wysłać. Kurde blaszka nie mam kiedy przejrzeć starych, nowego nie zrobię bo Iga ma na czole śliwę kosmos. Postaram się dzisiaj

Drzewko, Anna, trzymam kciuki. Fajnie, że wszystko ok. :)

Drzewko, a my tak blisko mieszkamy, że musimy się na te grzyby kiedyś umówić :) Pewnie to będzie jakis weekend. :)

U nas teraz jeszcze szkoła się zaczyna... ::) Musimy jeszcze przenieść Oskara do drugiego pokoju, urządzić mu miejsce pracy ;)

reklama
Witaj Magdusiek, cieszę się że Natalce lepiej bo teraz nadrobiłam i widziałam że miała spuchnięte i czerwone to oczko.

dawno mnie nie było :) W pracy zamknięcie miesiąca ::), w domu dwóch dziesięciolatków przez 3 dni = SAJGON.
W poniedziałek rozpoczęcie szkoły więc się dzieje.... :)

i trochę teraz nadrobiłam. Znowu było niemiło :( OJEJ :( Chyba faktycznie to musi być zmęczenie. Jak byłyśmy jeszcze w ciąży to ani jednego negatywnego słowa a teraz..... :( albo może jesień...mniej słoneczka i wszystkie bardziej drażliwe jesteśmy.

Do góry