reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Orzeszek cos Ty ??? Rodzina mojego narzeczonego to glownie dentysci, wiec wiem juz jak sie z nimi obchodzic ;)  ::) i coraz mniej sie boje tych foteli :)

Dziewczynki mykajcie na świeże powietrze :-) jest cudowne słoneczko i przyjemniutki wiaterek :-)
Siedzę sobie teraz z moim mężulkiem na działce u rodziców. Objadamy się marcheweczkami i jabłuszkami i jest cudownieeeeeeee :-) Ptaszki śpiewają, szumią drzewka.... żyć się chce :-)

A ja mam już na dzisiaj dość i sprzątania i tego wszystkiego , jak tylko pójdą męża znajomi to jedziemy na działkę zadecydowane i kropka. też poodpoczywamy w końcu ( przynajmniej mam taką nadzieję). Buziaczki dla wszystkich.

Jeszcze tu dzisiaj zajrzę tyle tylko , że chyba późno wieczorkiem .Miłego dnia odpoczywajcie ile wlezie ,dzidzie tego potrzebują , a dzisiaj taka piękna pogoda.

witam!! Wreszcie wróciliśmy. Co tez ja mówie, już niestety wróciliśmy.......
Ja chce z powrotem do lasu, do tego krystalicznego powietrza, do dlugich wieczorów, do rozswiergotanych poranków, do soczystej zieleni buchającej w kazdą mozliwą stronę!!
Kochane, Białowieza to naprawde piękny kawałek Polski. Zawzse, jako dziecię urodzone i wychowane nad morzem, na wakacje jezdzilam w gory, ale teraz odkrylam nowe rewelacyjne tereny.
Dzisiejsze siedzenie w pracy odczuwam jako gigantyczne nieporozumienie........ a jeszcze bede tu przez 2 godziny....

reklama
ORZECH dzieki za wsparcie troche mi ulzylo dzis sie zapisalam i zapytalam od razu o to znieczulenie masz racje daja znieczulenie.....taka farmaceutka nie powinna pracowac w aptece ...straszy kobity tym bardzije mnie hi hi

Do góry