reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Dziendobry dziewczyny.
Wlasnie wstalam, tak to jest jak maz idzie rano do pracy w sobote to i mnie obudzi. Ida sobie jaka kawke (bez kofeiny) i sniadanie zrobic. Jak u was samopoczucie.

Doxa, zrob i mi bo tez mam sobie snadanie robic tylko jeszcze njie wiem z czego.

Szkoda,że tu teraz takie pustki :-(

Rano miałam awarię sieci dlatego po sniadanku nie mogłam Wam towarzyszyć w pogaduchach :-)
Zrobiłam za to ciasto rabarbarowe wg przepisu NICOLE - bardzo smaczne tylko wybrałam chyba złą blachę i teraz ciężko je wyciągnąć :-) Przerobiłam 5 kg truskaweczek na "lodowy mus" na zimę w sam raz !!!

A tak wogóle to od samego rana jestem strasznie ospała i bardzo zmierzła !!!

Jolik a dzisiaj robiłam sernik na zimno wg przepisu Małgosi ;)
Zadzwoniła koleżanka, że mnie odwiedzi no to ja szybko za ciasto się wzięłam ;D ;D ;D
Goście już poszli, więc moge pogadać na farum!

Jak ten czas szybko biegnie :-(
Moja półgodzinna przerwa w nauce dobiegła końca. Mykam się uczyć.
Mam nadzieję, że wieczorkiem bedzie więcej okazji do pogadania.

Odpoczywajcie kobitki :-)

No tak !
DOXA a jak ciasto udało się? Non stop masz gości. A ja ich ostatnio unikam :-( Z powodu mojego nawału pracy i codziennego zmeczenia nawet nie mam ochoty ich przyjmować. Niedobra jestem co ? :-(

reklama
Ja wiem czy non-stop ;)
Wiesz jak to jest, siedze w domu nikogo nie widuję ... Ty masz pracę, spotylkasz się z ludźmi to i nie chce Ci się mieć gości ;)
A ciasto pyszniutkie! Moim gościom smakowało! Koleżanka sama chce takie zrobić ;)

Do góry