reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

no pogoda jest niesamowita... :)

zastanawiam sie, jak malego ubrac... ::)
bo ze podpinke mu wypne z kurtki to napewno, ale nie wiem co mu na bodziaka zalozyc - czy cos z dlugim, czy z krotkim rekawem...

reklama
czesc
mala zasnela na chwile zaraz idziemy na targ moze cos kupie dla malej na wyjazd jedziemy na 3 maja do Bydgoszczy na komunie a pozniej jedziemy nad morze oby pogoda dopisala

Witajcie,

Wpadłam się przywitać póki jeszcze mogę. Wy o pieczeniu chlebków, spotkankach, spacerach. Ja w zupełnie innym świecie żyję. Strasznie tęsknię za tym Waszym i spotkankami z Wami i na bb i w realu.
Mam teraz 2 dni na głowie Wiedeń więc nie mam nawet jak do Was zajrzeć.
W domu...no cóż, wreszcie nam tynkują chałupę i mam nadzieję że się wyrobią do komunii Oskara.
Mieliśmy wyjechać do Słupska na weekend majowy ale wczoraj się dowiedzieliśmy że w niedzielę będzie odnowa chrztu przed komunią więc i z tego nici.  :(
Fajnie że pogoda wreszcie się robi tylko wolałabym nie siedzieć w tych "szklanych domach" tylko łazić gdzieś po parku albo choć po ogródku.
Nie wiem co jest grane, ale strasznie przeżywam ten powrót do pracy i mam nadzieję że na swojej drodze nie spotkam żadnej feministki bo mam pare słów do powiedzenia na te tematy. ;D ;)

Widzę że i Lucky się odezwała i Duralex....i w ogóle tak fajnie tu.

Miłego dzionka zyczę.

Teddy, krótki rękawek i na to cieńszy długi... :) :-*

reklama
Do góry